Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! El bírjátok képzelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! El bírjátok képzelni az életeteket egy olyan férfivel, akinek nincs pénisze?

Figyelt kérdés

Járnátok valakivel akinek nincs a nadrágjában semmi? Mi lenne, ha utólag derülne ki, amikor már ti nyúltok oda?

Ha szeretitek, és ezen kívül minden tökéletes (lombikbébivel akár még gyereketek is lehetne), akkor mit tennétek?

2011. dec. 12. 20:12
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok az első 68%-os. Én szemet tudnék hunyni efelett.

lelkek erdésze:

miből gondolod h Stohl impotens? Csak nem voltál bizalmas "viszonyba" vele?

Amúgy nekem Stohl nem jönne be, mert nagyon nagyképű faszi.

2011. dec. 12. 20:33
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de egy haveromtól hallottam hogy egy csajjal kefélt volna egy helyi művelődési ház WC-ében... de nem állt fel neki a kokainfüggősége miatt. Persze ez csak szólásmondás, de a kokain a férfiakban impotenciát okoz egy idő után, úgyhogy nem kizárt. Stohl meg ugye kokain-függő, ezt a médiából tudom.
2011. dec. 12. 20:37
 13/41 A kérdező kommentje:

Szerintetek elképzelhető az, hogy aki drogozik, az olyan intenzív érzéseket tapasztal, hogy utána nem is érdekli a nemiség, és a normális élet?

"Hogy utána az egész élete az élmények, és a tapasztalás körül forog?"

2011. dec. 12. 20:40
 14/41 anonim ***** válasza:
94%
Aki drogozik, egy idő múlva annyira beteggé válik hogy meghal vagy megőrül.
2011. dec. 12. 20:45
 15/41 anonim ***** válasza:
92%
A drogozás helyett a felvilágosult gondolkodás, a levegőszerű, önszemlélő gondolkodásmód amit a német idealizmus és a buddhizmus hírdet, sokkal célravezetőbb. A filozófia meg a meditáció, együtt egy lehetőleg egészséges életvitellel, sokkal inkább kitisztítja az agyat. A drog elhomályosít mindent.
2011. dec. 12. 20:47
 16/41 A kérdező kommentje:

De az élet is a tapasztalástól lesz izgalmas. Ez az értelme.

Lehet hogy a kábítószerhasználók a korai haláluk ellenére is többet és jobbat, intenzívebbet tapsasztal, mint a "normális" életet élő emberek.

2011. dec. 12. 20:50
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Én csak lesüllyedést meg nyomort látok a kábítószeresek világában. Ők volnának a felvilágosultak? Nem hinném, mert hiányzik belőlük az akarat (hiszen a szer válik az ő akaratukká). Pedig a felvilágosult ember akarata a legerősebb, ő akar a legerősebben.
2011. dec. 12. 20:52
 18/41 A kérdező kommentje:
Szerinted kábítószer nélkül is el lehet érni ezeket az élményeket?
2011. dec. 12. 20:56
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

Drog miatt nincs valakinek? Vagy miért érzem úgy, hogy véded a drogokat?

Egy biztos, drogos sráccal nem járnék, ennél kiábrándítóbbat el se tudnék képzelni.

Az eredeti kérdésre a válasz: ha annyira olyan a férfi, hogy ő kell, akkor el tudnám képzelni, de ez azért eléggé szélsőséges eset.

2011. dec. 12. 21:26
 20/41 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, köszönöm a válaszodat!

Kicsit félreértettél, nem védem a drogokat, nem is próbáltam még soha.

(Néha úgy érzem, hogy a valóság nem elég színes, ezért kezdtem gondolkozni ezen. Amúgy tudom, hogy elég színes.)

És soha nem próbálnék ki egyetlen kábítószert sem!

2011. dec. 12. 21:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!