Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Van barátom, de mást is el tudnék képzelni.
Az a helyzet,hogy már lassan 1 éve leszünk együtt a barátommal.Mostanában elég sok vita volt köztünk,párszor veszekedtünk is.Szeretem,de nem tudom mit tegyek. Önfejű,féltékeny és makacs. Egyszer már elhatároztam,hogy elhagyom,de könyörgött,hogy ne.Ez nem olyan rég volt,négy-öt napja.Akkor megbeszéltük,hogy "újrakezdjük".
Viszont van egy másik srác aki már legalább 3 éve tetszik.Eddig odajárt a sulinkba,de most lett egyetemista.Néha belegondolok,hogy milyen jó lenne vele és ebbe rendszerint beleborzongok.Annyira helyes,kedves és okos,szinte tökéletes.
Fogalmam sincs,hogy mit csináljak és nem is látom át a helyzetet normálisan,valószínűleg egy kívülállónak könnyebb.Bármiféle kérdést,tanácsot szívesen fogadok. =)
17/Ł
17/Ł????? Ł?????
Atya világ, milyen egy személyiség lehetsz. Álmodozó típus, nem csoda, hogy nem vagy megelégedve azzal, amid van.(Igen, ezt abból az L betűből szűrtem le, és ebből a rövidke kérdésből)
Lehet , hogy nyers leszek , de őszinte :
Próbálkoz be annál a fiúnál aki tetszik ,(lehetőleg úgy , hogy a mostani barátod ne nagyon vegye észre ) ha van esély , hogy összejöjjetek akkor dobd a mostanit .
Semmiképp se fogadd meg a 23:04es tanácsát. -.-"
"helyes,kedves és okos,szinte tökéletes. " na elmondanám akkor, hogy ilyen szinte nincsen, vagy nagyon ritka. Mihelyst megismernéd közelebbről rájönnél h ő sem annyira tökéletes, s talán nagyobb hibái vannak mint gondoltad, és akkor szokott az jönni h vissza a régihez, mert őt szereted, és akkor ha van esze a srácnak akkor már vissza sem enged magához. Ha mégis másik fiú után érdeklődni mindenféleképpen szakíts a mostani barátoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!