Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Hogy érjem el a barátnőmnél, hogy elmondjon valamit, ha ö nem akarja? (többi lenn)

Figyelt kérdés
Vmit nem akar elmondani nekem de nem olyan komoly szal nem megcsalásrol v hogy "vmi baj lenne velem" van szo. Nincs ötletem több oráig faggadtam de nem mondta meg csak ezeket...de engem feszélyez. És am meg természetesen érdekel h mi lenne,nem tartom jo ötletnek h magába tartsa, mert ugye másnak sem mondta még el.
2009. máj. 16. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
Sehogy. Ha engem folyamatosan faggatna a barátom, nagyon dühös lennék rá egy idő után. Lehet, hogy simán valami személyes ügyről van szó, és nem akarja elmondani senkinek.
2009. máj. 16. 19:22
 2/4 anonim ***** válasza:
hát pedig jobban tennék az emberek ha (amennyiben megbízható és kapcsolatban azért mégis) elmondanának egymásnak dolgokat
2009. máj. 16. 22:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Az már más kérdés, hogy én gondolkodás nélkül elmondom a barátomnak, de ha a lány nem akarja elmondani, akkor ők lehet, hogy még nincsenek ennyire közeli viszonyban :)
2009. máj. 17. 14:00
 4/4 anonim ***** válasza:
sztem ha tovább nyagatod és fenyegeted oan hülyeségekkel h "h ha szeretsz elmondod" ak biztos nem mondja el.
2009. máj. 17. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!