Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá? Hosszú, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá? Hosszú, de remélem elolvassátok.

Figyelt kérdés
A párommal mostanába eltávolodtunk egymással, elmúlt bennem az a lángolás ami az elején volt, mert nagyon kevés ideje van rám.. Szakítottunk is emiatt, de megbeszéltük a dolgokat, és aztmondta mindent meg fog tenni, hogy helyre hozza. Lassan egy hónapja mondogatom neki, hogy szeretnék vele elmenni moziba, vagy beülni valahova kajálni( 1,5 éve vagyunk együtt de még soha nem voltunk moziban, és én nagyon szeretnék elmenni..). Azt mondja, neki még túl kell tennie magát ezen a dolgon, hogy én már "nem szeretem annyira mint az elején", és a moziban állítása szerint nem tudná magát elengedni.. de nekem hiányzik, hogy kimozduljunk valahova, csináljunk közös programokat, mert mindig csak a 4 fal között ülünk. Nem értem, miért nem képes annyit megtenni értem, hogy eljöjjön moziba, amikor tudja, hogy mennyire szeretném..
2011. dec. 11. 17:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Akkor a párod nem hozzádvaló. Úgy tünik mintha valami 40éves begyepesedett ember lenne. Ha az érzelmeid múlnak azon meg ne csodálkozz nekem is elmúlna ha nem lennének közös élményeink,programjaink. "túl kell tennie magát" Ne túl tegyen rajta hanem tegyen azért,hogy újra úgy szeresd. Ha ő nem tesz semmit ne csodálkozzon. Szerintem próbáld meg rávenni pár dologra még, ha nem mozi akkor más. Egy romantikus vacsora valahol,esetleg otthon, ólj le és mindenképp beszéld meg vele. Mióta nem szereted úgy mint rég? Mi volt a kiváltó oka nálad? Szex hogy működik? Tudtok beszélgetni, nevetni együtt? Mennyire tudtok egymás társa lenni?
2011. dec. 11. 18:28
 2/2 anonim ***** válasza:
én a helyedben hagynám ezt a kapcsolatot... ha ennyit nem kéeps érted megtenni, hogy elmegy veled moziba, úgy hogy kéred, akkor nem éri meg. most még csak a mozi..de mi elsz később? 1,1 év még nem sok. könyebb most szakítani vele mint 3 év mulva mikor már egymáshoz avgytok szokva..
2011. dec. 11. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!