Nem tudom hogy jó kategóriába írok-e, de remélem elolvassátok és válaszoltok! MITŐL LEHET MINDIG HIDEG A LÁBAM?
én nem ajánlom a szódabikarbónás savtalanító kúrát,mert visszaüthet.a szervezetben a savnak és lúgnak arányban kell lenniük,ezért külön lúgosítani nem ajánlott,mert utána a szervezet eltolja savas irányba a ph-t.,hogy kiegyenlítse.táplálkozz egészségesen amennyire lehet,ez a lényeg.
de nem is biztos,hogy ettől van,én valami vérkeringési problémára tippelnék.vérnyomásod,cukrod rendben van? szíveddel volt valami probléma,vagy bármilyen keringési betegséged?
Szia!
Igen, valószínűleg rossz a vérkeringésed, de stressztől is lehet. Nekem is szinte állandóan hideg, de sokat is stresszelek:/
Azért a háziorvoshoz szerintem lemehetnél ezzel, nem tudom mikor voltál utoljára nagylaboron, de nem minden pajzsmirigy hormont tudnak nézni sima laboron, sokat szakorvos tud kérni csak.
Még ami eszembe jutott, hogy candida fertőzésnél volt ismerősömnek ilyen tünete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!