Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Több mint két éve van egy csodálatos harmónikus kapcsolatom. De én mentálisan beteg vagyok, kényszerhazugságban szenvedek, persze már járok vele pszichiáterhez. Ő nagyon szeret, és már jó ideje tudok neki igazat mondani. Aki tudja milyen is ez a betegség, az tisztában van vele, hogy pokoli nehéz kimászni belőle, mert ha nem is akarod, a hazugság mégis jön, és fel sem fogod, hogy hazudsz, csak később, mikor már következményei lehetnek. Na hát egy ideje már azon igyekszem hogy ne történjék ez meg újra. És ő már többször nem hitt mégsem nekem, akkor sem mikor igazat mondtam. Tegnap is ez történt. Ilyenkor mindig az van, hogy kezdjek új életet nélküle, mert ezt nem bírja viselni, aztán pár óra múlva meg könyörög, hogy nélkülem nem tud élni, mert annyira szeret. És valóban szeret, de én nem akarok örökké remélni és attól félni, hogy újra megtörténik ez. Istenem, csak gyógyulhatnék egyszer meg teljesen. De én se tudok nélküle létezni.
2009. máj. 16. 18:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, én nem szenvedek ilyen betegségben, és nem is ismerek ilyet. De ha kis dolgokban hazudsz, az nem akkora baj. Mármint gondolom nem csalod meg, nem fekszel le másokkal. Ha ez stimmel, akkor mondjuk engem nem érdekelne, hogy a barátom azt mondja, hogy a közértben volt, közben meg a postára ment. Vagy miben szoktál hazudozni?

Te csak annyit tudsz tenni, hogy elmondod mennyire szereted és hogy mennyire köszönöd és örülsz, hogy ennek ellenére kitart melletted. Egyébként mindenkinek vannak problémái, nekem is. És én még csak változtatni se tudok rajta. Én is csak azt tudom mondani a barátomnak, hogy köszönöm, hogy elfogad. Ha szeret veled marad.

2009. máj. 16. 18:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én nem is hallottam még erről a betegségről. Tényleg borzasztó lehet. Elhiszem, hogy szenvedsz, de képzeld magad a párod helyébe (csak egy kicsit).

Ilyenek vagyunk, bizony a bizalom az elég könnyen el tud veszni és nagyon nehéz visszaszerezni. Ezt el kell fogadnod, de szerintem ha ennnyire szeretitek egymást, akkor biztos végig tudjátok csinálni együtt.

Beszélj vele, bizonyítsd be neki, hogy tényleg igyekszel. Ha látja a változást, akkor lassanként visszatér majd a bizalom is. De meg kell értened az ő érzéseit is, neki sem lehet könnyű.

Ha szeretitek egymást, akkor tartsatok ki egymás mellett. :)

2009. máj. 16. 18:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, főleg az utóbbit. Értékes ember lehet aki írta.
2009. máj. 16. 19:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!