Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ez? (lent bővebben)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? (lent bővebben)

Figyelt kérdés
Már 1,5 hónapja együtt vagyok a barátommal, már ismerem egy éve de nem vagyok szerelmes belé. Miért van ez ? :S Szeretem meg jó vele lenni...de ez nem szerelem.:S
2009. máj. 16. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Általában a hírtelen jött érzés a szerelem. Látsz egy jó fiút, elképzeled, hogy melletted van, megcsókolhat, együtt lehettek, a többiek meg irigykedhetnek rátok, és ez tetszik neked, és már észre sem veszed, már írod is neki az iwiw üzenetet vagy e-mailt.

Ha van egy olyan fiú, aki csak úgy elvan magának, és megkérdezed hogy belemenne-e, mert neked már régen nem volt senkid, és neki meg nem ártana valami rendes lány mellé, ekkora van az az érzés, hogy jól elvagytok, és egymás nélkül is kibírjátok , meg nem gondoltok a másikra minden percben, ettől jobban nem tudom elmagyarázni!

Szerintem nincs szenvedély, hanem közös megállapodáson történt járás van!

2009. máj. 16. 15:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt most nem értem. Másfél éve együtt vagytok, de csak egy éve ismered??

Egyépként, ha nem szerelemből jöttél össze vele, akkor nem is leszel már belé szerelmes. Egy idő után bárkit megtudsz szeretni, aki elsőre szimpatikus neked. De ha jó vele lenni akkor nincs gond, a szerelem úgyis átalakul idővel szeretetté.

2009. máj. 16. 15:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja bocsi:D elolvastam..hónap helyett év:$
2009. máj. 16. 15:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen kapcsolatom, de kiléptem, mert nem szabad áltatni a másikat. nem illetek össze, ennyire egyszerű.
2009. máj. 16. 16:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!