Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy nem vesz észre? Csiinos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nem vesz észre? Csiinos vagyok, szép mi kell még?

Figyelt kérdés
2011. dec. 10. 17:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 A kérdező kommentje:
nos,tehát ha enyire féltékeny vagy akkor húzd el a csikot és erre ne válaszoljál
2011. dec. 11. 18:53
 62/82 anonim ***** válasza:
Féltékeny? Mire? Arra, hogy pénzes pasi kell neked? Hogy a pasi egy lányt nem mer élőben leszólítani? :D:D:D:D:D:D: Te olyan vicces kislány vagy :D
2011. dec. 11. 18:55
 63/82 A kérdező kommentje:
le mer szólitani és erre téll.ne irj visza lécyves húzz az oldalamról
2011. dec. 11. 18:56
 64/82 anonim ***** válasza:
Ha le mer szólítani, miért facebookon ír neked? :D Azért mert NEM mer, inkább te menj tanulni, ha már szobafogságban vagy a rossz jegyed miatt :D:D:D háhá :D:D:D
2011. dec. 11. 18:57
 65/82 anonim ***** válasza:
Egy osztályba járnak és facen kérdezi, hogy járnak e, szerintem nem vagyok maradi, de akkor is tré. Egyébként a helyesírásodat, meg a nyugalmadat irigylem.
2011. dec. 11. 18:57
 66/82 anonim ***** válasza:
Elárulom, hogy ez nem az oldalad, az oldal a gyakorikerdesek.hu, te csak egyetlen pici kérdés feltevő vagy a sok ezer közül. Úgy látom nyelvtanból van rossz jegyed, ahogy elnézem a helyesírásodat.
2011. dec. 11. 18:58
 67/82 A kérdező kommentje:
nem nem nyelvtanból 5-ös vagyok... ja és neked mi közöd hozáá?? hogy face-n kérdezi meg?? minek szólsz bele az életébe hogy mit hogy csinál ja és nem megyek tanulni nekem te nem mondod meg .... de most ezt nem hiszem el hogy minek irkálsz ilyeneket amikor senkit se érdekel engem legalábbis is nem anyi a lények hogy szeretjük egymást én meg ő és ha enyire féltékeny vaggy hogy neked csak egy kis szegény ózsdi paraszt jutott akkor idegesítsd mást ne engem lécyvess és erre ne irj visza majd fölrobantsz a méregtől gondolom a pasid nem vmi nagy szám.....
2011. dec. 12. 14:33
 68/82 A kérdező kommentje:
ha inkább ide irogatsz és nekem adsz tanácsot meg leosztasz inkább foglalkozz a pasiddal aki a "életed szerelme"
2011. dec. 12. 14:34
 69/82 anonim ***** válasza:

Azért nem vesz észre, mert megmutattuk neki ezt az oldalt, és azt, hogy milyen közönségesen meg trágárul írsz, és azt mondta, neki ilyen buta, beképzelt csaj nem kell!

Ezért nem vesz észre. :-))

2011. dec. 12. 15:05
 70/82 A kérdező kommentje:
azt se tod kiről van szó.. buta ,trágár?? ez ir nekem olyanokat
2011. dec. 12. 15:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!