Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy nem vesz észre? Csiinos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nem vesz észre? Csiinos vagyok, szép mi kell még?

Figyelt kérdés
2011. dec. 10. 17:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 A kérdező kommentje:
én nem vagyok beképzelt
2011. dec. 10. 17:36
 22/82 anonim ***** válasza:
Áh, nem, persze. Csak egy picit, ugye?
2011. dec. 10. 17:38
 23/82 anonim ***** válasza:
100%
Talán túl egoista vagy drága..
2011. dec. 10. 17:40
 24/82 anonim ***** válasza:
100%
"csinos vagyok, szép vagyok"... és? Mi van akkor? Tapsoljunk meg netán? Emiatt mondtam hogy beképzelt vagy. Azt hiszed ettől minden pasinak a földön kéne hevernie és lihegnie mint egy kutya.
2011. dec. 10. 17:43
 25/82 anonim ***** válasza:
Iszonyat beképzelt és nagyképű vagy. Soha nem ÁLLÍTANÁM magamról, hogy szép vagyok, még akkor sem, ha az lennék. Attól, hogy az anyukád azt mondja, hogy szép vagy, meg néhány barátnőd kommentelget facebookon, hogy "jujj de szépcsih vagy sziwem<3", nem mindenkinek fogsz tetszeni. De még ha szép is vagy, és kedves, és szerény, és csinos, lehet, hogy egyszerűen nem jössz be neki, lehet, hogy bár tényleg csinos és szép vagy, de a miniszoknyás, magassarkús kategóriához tartozol, neki meg a farmeres tornacipős lányok jönnek be, vagy fordítva. Egyébként nem írtad, hogy csak látásból ismered, vagy barát szinten, mert ha nem is ismeritek egymást, még csak köszönőviszonyban sem vagytok, csak felfigyeltél rá, akkor lehet pont az előbb leírt okok miatt nem vesz észre, ha pedig jó barátok vagytok, lehet, hogy a barátságot nem akarja tönkretenni. Esetleg lehet, hogy barátnője/családja van (a korod sem írtad)... Millió ok, de elég gáz, hogy mész utána mint egy SZÉP, CSINOS pulikutya, mikor nyilvánvalóan sz*rik a fejedre...
2011. dec. 10. 17:57
 26/82 A kérdező kommentje:
ch... nem magassarkús miniszoknyás pont hogy nem öltözök anyira túl egy osztályba járunk sima farmer és póló enyi igen mindenki azt mondja mijen szép vagyok én ponthogy nem igy gondolom de ő mér nem?? más fiú igen.. de ő mér nem??
2011. dec. 10. 18:03
 27/82 anonim ***** válasza:
Fogadd el akkor azt hogy egyszerűen nem kellesz neki? Ennyire nehéz beletörődni abba hogy valamit nem kaphatsz meg? Lesz az életben még 100 más dolog amit nem szerezhetsz meg. Keress más pasit, ha nem kellesz. Annyira nehéz ezt felfogni?
2011. dec. 10. 18:05
 28/82 A kérdező kommentje:
egyb.látom hogy néz mindig hát akkor... nem értem nem lihegek egy pasi után se pont hogy azt akarom hogy ők térdeljenek előtem és könyörögjenek nekem hogy legyek a barátnőjük beképzelt k....a else képzelem te mekora ribi vagy hogy ilyeneket irsz talán mindenki rondának tart ez a bajod?? nézz a tükörbe mert én már néztem és aztán irj nekem ilyeneket.. kis...
2011. dec. 10. 18:06
 29/82 A kérdező kommentje:
tudom hogy kellek neki...az egyik barátja irta face-n hogy menyire szimpi vagyok neki vagy csak kitalálta ő?? nem értem hogy ilyen félénk akkor??
2011. dec. 10. 18:07
 30/82 anonim ***** válasza:
Ha engem r*bancozol le, azt megköszönném, de ebben az esetben nem helytálló egészen.
2011. dec. 10. 18:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!