Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nem vesz észre? Csiinos vagyok, szép mi kell még?
Figyelt kérdés
2011. dec. 10. 17:04
51/82 anonim válasza:
szobafogság XD XD XD XD XD a netet miért nem tiltották le?
52/82 A kérdező kommentje:
na nem vagy nevetséges. És neked mi közöd hogy mér kaptam szobafogságot?? azállj már le rólam idegesíts mást mert én már unnom
2011. dec. 11. 18:46
53/82 anonim válasza:
Képzeld, nemcsak életem szerelme, de még pénzünk is van, bár mindketten tettünk érte, de ahhoz sajnos, hogy jól keress, jól kell tudni helyesen írni, mert a pénzes pasik se szeretik egy IQ bajnokkal égetni magukat.
54/82 anonim válasza:
Még jó, hogy most írtam ide először. Olyan kis agyad van, hogy fel se fogod, inkább menjél sz*pd le a pénzes leendő pasidat, majd egy kis fogkrémpénzt neked.
55/82 A kérdező kommentje:
ch... szállj már le rólam húzz az oldalamról tönkre teszed na..
2011. dec. 11. 18:48
56/82 A kérdező kommentje:
nos,végre elment más válaszok??
2011. dec. 11. 18:49
57/82 anonim válasza:
Persze, 1 perc alatt XD logika: hülye lennék percenként frissíteni az oldalt, se agyad, se logikád, remélem sz*pós szád van, azzal elérsz valamit, semmi mással nem fogsz.
58/82 anonim válasza:
Komolyan menj el humoristának, kész, már rég röhögtem itt ekkorát.
59/82 anonim válasza:
Szerintem is féltékeny ez az illető, tényleg nem tartom gáznak a FBOOK-ot mint kommunikációs eszközt. Annyira okosnak hiszik egyesek maguknak.
60/82 anonim válasza:
Féltékeny? Mert egy osztályba járnak, de annyira alamuszi, hogy le se meri szólítani, hanem facebook-on ír neki? Sokat érhet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!