Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsietjük, vagy már szóba jöhet a szex?
Utolsónak: Én sem fekszem össze mindenkivel, ha erre céloztál. És a szüleim még manapság is eléggé rosszallóan néznek, ha nem otthon alszom. Ez van. Szeretem őket, de már túl féltenek. És én nem lennék a gyerekemmel ilyen szigorú, mint ők velem. Soha nem mentem haza részegen, és igazából diszkós típus sem vagyok, nekik ilyen az értékrendjük, és ők eléggé régi vágásúak, de ez van. Nem neveltek rosszul, csak szabadabb akarok lenni, magam megélni, hogy mi a jó, és a rossz. És mondtam a véleményem úgy, hogy nekem 17 évesen tabu volt ilyenről beszélni velük. És a 4 hónap az 4 hónap. Se nem sok, se nem kevés. Pont annyi, amit ők megéltek benne. Nekik kell tudni, mikor minek jön el az ideje.
Gyakran a kor és az eltelt idő alapján ítélkezünk. Pedig ami mondjuk 4 hónapnyi szerelem nekem, az lehet hogy másnak már 2 hónap után mélyebb érzést jelent. Szóval mások vagyunk. És nem kéne senki fölött pálcát törni. Elvégre is végső soron nem az számít majd, hogy mennyi év volt életünkben, hanem hogy mennyi élet volt éveinkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!