Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elsietjük, vagy már szóba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsietjük, vagy már szóba jöhet a szex?

Figyelt kérdés
Barátnőmnél aludtam a minap és pettingelés közben észre veszem, hogy valamit nagyon szeretne mondani. Eleinte nem akarta, de végül is kimondta: 'Le akarok feküdni veled!' Ő 16 lesz én 17 és úgy gondoljuk, hogy szilveszterkor lehet megpróbáljuk. Akkor leszünk 4 és fél hónaposak 4 hónap alatt szinte minden nap találkoztunk nagyon elsietjük?
2011. dec. 10. 16:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. És mindezt a véleményemet mondom úgy, h 21 éves lány vagyok.
2011. dec. 10. 18:32
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy züllöttek lennének a szüleink. Szimplán szeretjük egymást és nem keveset küzdöttünk azért, hogy együtt aludhassunk. Bizonytalanság azért lehet a kérdésemben mert eléggé meglepett a dolog (nem kicsit). Nagyon köszi a válaszokat! :)
2011. dec. 10. 19:43
 13/16 A kérdező kommentje:
De látom eléggé megoszlóak a vélemények! :D
2011. dec. 10. 19:44
 14/16 anonim ***** válasza:
63%
21 éves lánynak: majd ha lesz egy 15 éves lányod,és nagyon szerelmes lesz,nem hiszem,hogy engeded majd a barátjánál aludni,hogy még 3-4 hónapja járnak,legalábbis ha felelősségteljes szülő vagy aki nem azzal akar jó fejnek tűnni,hogy mindent megenged a gyerekének, egy 15 éves még gyerek,ok,hogy bízol benne,de 15 évesen még nincs ideje egymásnál aludni,pláne nem 3-4 hónap után,az még semmi,ez nem ódivatúság,én 22L vagyok,nemrég voltam tini,nekem is voltak kamasz szerelmeim,de nem feküdtem el rögtön az elsővel,csak mert hú de szerelmes vagyok
2011. dec. 10. 20:00
 15/16 anonim ***** válasza:
88%

Utolsónak: Én sem fekszem össze mindenkivel, ha erre céloztál. És a szüleim még manapság is eléggé rosszallóan néznek, ha nem otthon alszom. Ez van. Szeretem őket, de már túl féltenek. És én nem lennék a gyerekemmel ilyen szigorú, mint ők velem. Soha nem mentem haza részegen, és igazából diszkós típus sem vagyok, nekik ilyen az értékrendjük, és ők eléggé régi vágásúak, de ez van. Nem neveltek rosszul, csak szabadabb akarok lenni, magam megélni, hogy mi a jó, és a rossz. És mondtam a véleményem úgy, hogy nekem 17 évesen tabu volt ilyenről beszélni velük. És a 4 hónap az 4 hónap. Se nem sok, se nem kevés. Pont annyi, amit ők megéltek benne. Nekik kell tudni, mikor minek jön el az ideje.

Gyakran a kor és az eltelt idő alapján ítélkezünk. Pedig ami mondjuk 4 hónapnyi szerelem nekem, az lehet hogy másnak már 2 hónap után mélyebb érzést jelent. Szóval mások vagyunk. És nem kéne senki fölött pálcát törni. Elvégre is végső soron nem az számít majd, hogy mennyi év volt életünkben, hanem hogy mennyi élet volt éveinkben.

2011. dec. 11. 14:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Szeintem egyáltalán nem korai, főleg hogy már mióta jártok.:)) Szal nem mintha ugy értenék hozzá) de manapság már egy lány 15 évesen veszti el a szüzességét..
2011. dec. 13. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!