Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más párok is szoktak egymással játékosan birkózni? Ki szokott nyerni és milyen fogással?
Én szoktam győzni...,mert hagyják:D
21L
Mi úgy kezdjük, hogy lefekszek és ráül a mellkasomra + rátérdel a karomra. A másik lehetőség, hogy az ujjaimat töri ki vagy a karomat fesziti úgy, hogy ne nagyon akarjak megmozdulni.
Egy darabig hagyom magam, de utálom ha csikiznek. Neki ez a célja... Gyorsan lekapom magamról, hátrafektetem, bemászok a lábai közé, a kezeit lefogom és nyertem:)
21/f
Ez a kérdés ebben a formában nem merült fel még bennem soha, szoktunk a csajossal birkózni, de az hogy ki gyöz szinte mindegy, mert az ilyen játékból mindig ugyanoda jutunk , ha ö gyöz, akk én leszek alul :)
Ha csak egy icipicit is komolyan vennénk, akk esélytelen lenne, teljesen mindegy mit csinál, 54 kg, én pedig 78, és nehéz fizikai munkát csinálok évek óta :D
mért nem csikized meg vagy ilyesmi,kérdező?:D
és akkor már is kiszabadultál:d
amúgy én sosem szoktam nyerni,mert hát hogy nyernék már egy lány vagyok ő pedig egy fiúxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!