Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más párok is szoktak egymással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más párok is szoktak egymással játékosan birkózni? Ki szokott nyerni és milyen fogással?

Figyelt kérdés
Mi elég gyakran, a párom lovagol és lány létére nagyon erösek a lábai. :) Ha a combjai közé szorít, mindig nyer, mert fel kell adnom, olyan erősen szorít. :)

2011. dec. 10. 09:32
1 2 3 4
 31/38 laci937 válasza:
Kedves utolsó válaszoló. :-) Megmondom őszintén hogy addig a pillanatig becsültem csak le. Mivel előtte gyenge próbálkozások voltak igaz mint írtam akkor túlsúlyban voltam. Ekkor is csak az történt hogy nem hittem el mikor beszéltünk róla hogy hiába érzi magát erősnek nem hiszem el. Persze hagytam azért magam addig a helyzetig, utána már szabadulni akartam csak nem sikerült. Ha nem ereszt el valószínű meg is fulladtam volna és mindez rövid idő alatt történt. Viszont a válaszod alapján sikerült meglepetést okozni a párodnak, ha ne becsüljünk le titeket.
2014. dec. 30. 14:18
 32/38 anonim ***** válasza:
Igen, de mi szexnek hívjuk. Általában nem az szokott nyerni, aki ügyesebb, hanem pont a másik. Fura egy játék ez, mindig az ér célba hamarabb, aki rosszabbul játszik.
2015. okt. 11. 12:45
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan jó volt olvasni ezeket, tök aranyosak vagytok, kár, hogy ilyen mókázásban nekem nem lesz részem soha :( Egy prostival fura lenne... :(

"

Nem lenne fura csak ha rosszul jön le neki a szituáció akkor lehet, hogy a futtatójával is fogsz birkózni =).

2015. dec. 12. 16:32
 34/38 anonim ***** válasza:
Igen, szoktunk, vagy én kifárasztom őt, mert jobb az állóképességem, vagy a barátom úgy becsavar a takaróba és rám fekszik, hogy nem tudok kiszabadulni
2016. nov. 6. 21:58
 35/38 anonim ***** válasza:
Tudom a párom gyenge pontjait így kitudok szabadulni részben, de erősebb nálam így lefog hogy ne tudjam elérni sehogy és vége... 19/l
2019. okt. 23. 23:03
 36/38 anonim ***** válasza:
49%
Akit legyőz a csaja annak legszívesebben előírnám hogy ezentúl fiúval járjon mert akkor már emelt fővel veszíthet a párjával szemben .... Eleinte ezt a szerelem még poénnak állítja be de egy ajtócsapkodós szakítás után gáz ha az ex kitálal pl az utódjának hogy “ezzel a sráccal jársz? Még én is lebirkóztam annyira férfias”
2019. okt. 24. 01:03
 37/38 laci937 válasza:
Addig én is azt hittem hogy erősebb vagyok amíg meg nem néztük a párommal a James Bond Goldeneye című filmet.
2019. okt. 27. 15:29
 38/38 anonim ***** válasza:

Mi kicsit vadabbul játszunk a párommal. Ő imád harapni, karmolni, belém marni, én pedig imádom a vékony karját és eres kis csuklójá keményebben elkapni, megszorongatni, csavargatni. Onnantól hogy elkapom bármit is csinál, esélye sincs :D

Van hogy szemből leszorítom a csuklóit az ágyra. Ha nagyon rossz volt vagy nagyon ellenál akkor mégjobban rászorítok. Addig szorítom a csuklóját, amíg fel nem adja :) A kedvencem, mikor birkózás közben a csuklóját hátracsavarom. Nagyon átérem és jó érzés megszorítani és kicsavarni a vékony kis karjait, csuklóit.. Bármeddig tudnám fogni :)

2019. nov. 1. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!