Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más párok is szoktak egymással játékosan birkózni? Ki szokott nyerni és milyen fogással?
Figyelt kérdés
Mi elég gyakran, a párom lovagol és lány létére nagyon erösek a lábai. :) Ha a combjai közé szorít, mindig nyer, mert fel kell adnom, olyan erősen szorít. :)2011. dec. 10. 09:32
11/38 anonim válasza:
Persze, hogy szoktam bunyózni a barátnőmmel. Ilyenkor úgy kezdem: NA, HARCOLUNK? :D Az, hogy ki győz... Hát mikor ki, ha hagyom magam akkor ő. Ez jó móka, meg levezeti az energiát is :D
12/38 anonim válasza:
Mi is szoktunk, bár előfordult már, hogy nem voltam olyan kedvemben, ő meg letámadott, persze vigyázva, én mégis rosszul reagáltam rá, és puff meg is bántódtam.. persze az esetek 99%-ban jó móka és röhögünk egy nagyot :)
21L
13/38 anonim válasza:
Mi is szoktunk, jó móka, meg energia levezetés is. :) Néha ő nyer, néha meg én. 21/L
14/38 anonim válasza:
Mi is szoktunk :D de nálunk úgy kezdődik hogy csikizzük egymást, utána van ez hogy lefogjuk egymást meg ilyenek, a vége meg mindig szex :DD
15/38 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, mi kicsit keményebben nyomjuk ennél, persze nem kell véres durvulásra gondolni. De a tietek is jó lehet. :)
2012. júl. 10. 20:30
16/38 anonim válasza:
De irigyellek titeket. Nekem ilyenben sosem lesz részem sajnos. Engem senki sem szeret.
Szar látni, hogy mennyi jóról maradok le. :'-(
17/38 anonim válasza:
:DDD Ezek aranyosak. Nálunk általában az a vége, hogy én beleharapok (ált a nyakába) és szólok, hogy ha nem enged el, erősebben fogok harapni. Ő ilyenkor mindig megcsikiz, hátradönt, és lefog, nekem pedig már esélyem sincs :D
20L
18/38 anonim válasza:
Szoktunk. Eddig kétszer már majdnem nyertem. :D
22 L
19/38 A kérdező kommentje:
Ügyes vagy utolsó. :P És milyen fogásokat alkalmazol, hogy legyőzd a párod? :)
2012. dec. 2. 09:22
20/38 anonim válasza:
Hú, nem is tudom. Ha sikerül megcsikizni pl a hónaljánál akkor elég nagy előnyre török. Ha sikerül, akkor leszorítom utána a földre (már ha birom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!