Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más párok is szoktak egymással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más párok is szoktak egymással játékosan birkózni? Ki szokott nyerni és milyen fogással?

Figyelt kérdés
Mi elég gyakran, a párom lovagol és lány létére nagyon erösek a lábai. :) Ha a combjai közé szorít, mindig nyer, mert fel kell adnom, olyan erősen szorít. :)

2011. dec. 10. 09:32
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
73%
Igen, ez a nyakharapós módszer nálunk is játszik :D Főleg hogy a barátomat hamar kirázza a hideg, elég hozzáérnem a nyakához :) Gondoljátok el mi van ha megharapom meg közben még ahogy veszem a levegőt fújom is a nyakát :D :P
2012. dec. 2. 16:12
 22/38 A kérdező kommentje:
Hát ellenem nem mennél semmire csikizéssel, kedves utsó előtt. :) Immunis vagyok rá. :P És a combjaidat nem szoktad bevetni, mint az én bnőm? :)
2012. dec. 2. 18:08
 23/38 anonim ***** válasza:
Nem mert nincs rá szükség :D ha én vagyok felül nem akar kibújni alólam még akkor sem ha halálra csikizem :P inkább lefog és nem fojtatom tovább :D De volt már olyan hogy az egyik kezét a két combom közzé fogtam hogy ne tudjon csikizni :)
2012. dec. 2. 18:35
 24/38 anonim ***** válasza:
Olyan jó volt olvasni ezeket, tök aranyosak vagytok, kár, hogy ilyen mókázásban nekem nem lesz részem soha :( Egy prostival fura lenne... :(
2014. febr. 9. 09:53
 25/38 anonim ***** válasza:

Nagyon ritkán birkózunk (mindig történik valami ami maradandó..megütöm úgy, vagy véletlen ő engem)

Erősebb nálam, nincs esélyem, hiszen nem lovagolok:)

De esélyt sem adna, hogy használjam a lábaimat, ha az lenne az előnyöm.

Ő csiklandós, nagyon csiklandós..úgyhogy egy kis esélyem van, de elég hamar elejét veszi a dolgoknak,-lefogja a kezem...

27N férjem is velem egy idős

2014. febr. 9. 10:00
 26/38 kolosszus22 ***** válasza:

Jó móka tud lenni egy ilyen játékos birkózás, pláne ha szexbe torkollik. Sajnos a legutóbbi barátnőm egyáltalán nem volt vevő ilyen bolondozásokra, nem sok tűz és harciszellem volt benne, nem is éreztem hozzám valónak, azóta vége is lett.

26F

2014. febr. 9. 10:58
 27/38 anonim ***** válasza:
49%

Aha szoktunk,először ököllel behúzok neki leesik a földre,a fejét beverem az asztalba,a lápát a fejére ütöm és széttörik a lámpa..Aztán mikor feláll fordulat ugrásból lerúom a fejét,a földön fekszik,akkor a kezét hátra fordítom és kitöröm,ráállok a lábára az pedig eltörik.Aztán mint a pankrátorok felállok az ágyra és hátraszaltóból ráugrok,utánna meg kitöröm a nyakát egy ügyes fgással :D

21/F

2014. okt. 18. 14:46
 28/38 A kérdező kommentje:
Idióta vagy utolsó!
2014. okt. 19. 02:33
 29/38 laci937 válasza:
Ha csak a párjaimat nézzük akkor mindig nyertem ahhoz már nagyon hagyni kellett volna magam. Ráadásul jóval nagyobb darab is voltam régebben. Viszont nem olyan régen nagyon csúnyán kikaptam. Derekamnál alkalmazott combszorítást és hát elállt a lélegzetem az erejétől. Majdnem ott maradtam. De szerencsére elengedett, viszont azért neki is erősek a lábai sok évi sport megtette hatását.
2014. dec. 30. 10:17
 30/38 anonim ***** válasza:
Hát igen, ne becsüljétek le a combjainkat, fiúk! ;)
2014. dec. 30. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!