Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsietjük, vagy már szóba jöhet a szex?
a 16 lesz miatt talán kicsit korai, de ha minden nap találkoztok...
Ezt ti érzitek :) ha akarjátok, hajrá :)
csak vigyázzatok nagyon, és védekezni!
Hi!
Ez már belefér, de GUMI, GUMI ÉS GUMI! Nem téli gumi autóra hanem óvszer!
Szerintem most azt gondolják a tinik: Úristen, 4 hónap, és még nem volt semmi? 16 és 17 évesek, velük akkor valami baj van, ha még nem tették meg. Van olyan pasi aki 1,5 hónapot sem vár, és megy más lányhoz. És lánya válogatja, ki mit tart ideális időnek, de ha sürgetik, az sose jó.
Az ódivatú/maradi szülők: Nagyon helyes, várjatok még vagy 2 évet! És/vagy tiltják a fiatalokat egymástól. Ha nem illenek össze, hagy jöjjenek már rá saját maguk könyörgöm. Sosem tanulja meg a fiatal, hogy kivel lesz boldog, ha nem tudja meg, hogy kivel és miért nem sikerült annak lennie.
Fiatalabb szülők: Miért ne csinálhatnák? És még a védekezésről sem tabu beszélni velük.
Normális szülő: Bízik a gyerekében, és abban, hogy jól nevelte. Ha bizalmatlan a gyerekével, azzal a saját szülői nevelési képességeit kérdőjelezi meg!!!
Huszonévesek: 4 hónap az pont megfelelő idő. Illetve attól függ, hogy a pár mindkét tagja mennyit tart ideálisnak.
Szerintem ha ő is akarja, miért ne? Ha jól értelmeztem, nem volt az, h az egyik fél sürgetné a dolgot. Illetve, te is akarod? Mert egy pici bizonytalanság azért van a kérdésedben. De szerintem nem siettek, nem siettetek el semmit. És hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!