Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Ha meg akarod érteni a nőket, akkor ne egy nőt kérdezz meg. " Igaz ez?

Figyelt kérdés
2011. dec. 10. 15:11
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

08:41 Lehet h fiúk is használják lányokra, olyankor náluk is ugyanazt jelenti, de én lányoktól sokkal többet hallottam eddig. De egyáltalán mi az a kisugárzás? Milyen érzékszerveddel érzékeled? Sztem emberek közül legfeljebb a csernobiliaknak meg a fukusimaiaknak van :)

A srácok közül is sokan vannak, akiknek a külső számít és ilyen lányokat választanak, de vagyunk sokan olyanok is, akiknek a belső fontosabb. Lányok közül viszont sajnos mindenki olyan, ahogy leírtam.

2011. dec. 11. 11:56
 32/46 anonim ***** válasza:

Kedves 11:56-os válaszoló!

,,A srácok közül is sokan vannak, akiknek a külső számít és ilyen lányokat választanak, de vagyunk sokan olyanok is, akiknek a belső fontosabb. Lányok közül viszont sajnos mindenki olyan, ahogy leírtam.”

Ha a srácok között azt írod, hogy sok olyan van akinek a belső fontosabb, mint pl. Te is. Akkor miért nem tudod elhinni, hogy a lányok között is van ilyen? Ezzel a ,,sajnos mindenki olyan” dologgal, egy nagyot általánosítottál.

A kisugárzás szerintem olyan dolog, hogy azt érzékeld. Én pl. tudom magamról hogy nekem nem sok van. Nem azt mondom hogy nincs, csak tudom magamról, hogy másoknak sokkal jobb és másabb.

2011. dec. 11. 12:08
 33/46 anonim ***** válasza:

12:08 Azért nem tudom elhinni, mert se én nem találkoztam még olyan lánnyal, akinek nemcsak a külső számítana, se nem láttam sehol ronda srácot bnővel. Még az olyan lányokról is mindig kiderült, mennyire felszínesek, akikről soha nem gondoltam volna. Te is biztos h a külsőm miatt utasítanál el. Sztem épp eleget tapasztaltam már ahhoz, h általánosíthassak + társkeresőn is végeztem már egy kísérletet, ami bebizonyította ezt, leírhatom ha érdekel.

Én vhogy még egy lánynál se éreztem semmi kisugárzás-szerű dolgot. Annyit látok, h okos, buta, szép, csúnya, kedves, bunkó, stb.

2011. dec. 11. 12:13
 34/46 Lifeishard ***** válasza:

A kisugárzás nem elsősorban a külsőből ered, hanem a kiállásodból, a fellépésedből, maximum ehhez járul hozzá a megjelenésed.

NEM azt állítom, hogy a külső nem fontos, vagy nem számít, mert számít, mind a két nemnél. Jöhet a lehurrogás, de akkor is az az igazság, hogy ez van belénk kódolva. Vannak formák, amik beindítják az ember fiát-lányát. Miért? Mert tudat alatt, ösztön (az ember rendszertanilag főemlős...) és a gének szintjén azt sugallják a másik felé, hogy termékeny, hogy képes lesz sok gyermeknek életet adni, vagy a másik oldalról nézve, jó géneket ad tovább. Nőknél ilyen bizonyos derék/csípő arány, mellméret, férfiaknál a testalkat (szélesebb mellkas, izmos karok, erős lábak - azt sugallja, az illető el tud ejteni zsákmányt, jó vadász). A szép arc, a szimmetrikus arc mindkét nem számára vonzó, mert egészségre utal, ami szintén a továbbörökítés szempontjából fontos. A pénz azt jelenti a nőknek, hogy a férfinak vannak erőforrásai, tehát - gyengébb és kiszolgáltatottabb révén - számíthat a férfira, aki tud majd gondoskodni róla és az utódokról. A társadalom, pontosabban a média ezt lovagolja meg, amikor azt sugallja, hogy elég a szép vagy, illetve helyes/kigyúrt, már értékes vagy és mindent elérhetsz. Sokan vannak, akikre hat ez az agymosás, és így gondolkodnak, mind a két oldalon. Vegyél meg minden szart, hogy szép, egészséges és helyes legyél, vedd meg a legtrendibb ruhákat, hogy kitűnj, legyenek drága ékszereid és autód, költsd a pénzed, hogy mutasd, neked van. Fogyassz, fogyassz, fogyassz...

Szerencsére sosem jár majd teljes sikerrel SZERINTEM, és most csak a férfiak oldaláról szólnék. Vannak ugyanis olyan tényezők, amivel nem tud mit kezdeni a társadalmi szellemiség, és ez nem más, mint a férfiúi dominancia. Ha van pénzed, nem biztos, h domináns is vagy. Ha jól nézel ki, nem biztos, hogy domináns is vagy. Rengeteg gazdag hapsit csal a nője, és bizony vannak jóképű srácok, akiknek nincs nője vagy épp' otthagyja a nője. Mindig is a domináns férfi volt a vonzó a nők számára. Lehet, hogy a férfi kevésbé jó vadász, de képes összefogni és megszervezni a vadászatot, tehát ahogy kiemelkedtünk az állati sorból, már nem az erő vagy a fürgeség volt a döntő. Lehet, hogy a férfi kevésbé gazdag, de ha domináns, könnyebben hozzájut elégséges erőforrásokhoz, amik a túléléshez és a kényelemhez kellenek. Arra a férfira néznek fel a nők szerintem, aki határozott,tudja, mit akar a nőktől és az élettől, van célja az életben, amiért küzd, tökös (tehát képes ellent mondani a nőnek, "helyretenni", ha szükséges, nem mindig kedves-aranyos-jófej, és ez NEM azt jelenti, hogy irányítgat vagy üti-veri a nőt, esetleg tipikus s...ggfej). Persze, hogy számít a külső, legalábbis olyan értelemben, hogy adj magadra, legyél ápolt és igényes (ne legyenek sárgás és szuvas fogaid, ne lógjon ki az orrszőröd, ne legyél pattanásos, ne lógjon a tokát, ne legyen piszkos és rágott a körmöd, stb.), és lehetőség szerint öltözz jól, hozd ki a külsődből, amit lehet. Miért? Azért, mert a nő számára ez azt jelenti szvsz, hogy érted a szociális nyelvet, tehát nem vagy pszichopata, és nagy valószínűség szerint biztonságban lehet majd melletted, a gyermekével együtt. Ha emellett sportolsz is, az külön vonzerő számára - meglátszik a testalkatodon (nem kigyűrt állattá kell válnod, sok nőt egyenesen taszít), ráadásul azt is sugallja felé, hogy tudod, mi "kell" neki :), és fizikálisan is erős vagy, fontos számodra az egészséged. Ráadásul, az ágyban is jobb lesz a teljesítményed.

Az, hogy ápolt legyél, szerintem alap nálatok is, ami meg a külsőt illeti, igenis tegyetek érte, ha nem vagytok elégedettek. Kérdezzetek meg csajokat, milyen stílusú ruhák állnak jól nektek, ebben örömmel segítenek. Ha nem sportoltok semmit, járjatok el futni, úszni, iratkozzatok be egy kondi terembe (tudom, hogy nem olcsó, de mennyi pénzt vertek el mondjuk játékra, cigire, piára...) Azaz, nem (pusztán) a külsőre "utaznak", hanem az "járulékos" dolog, amiből a belsőre következtetnek.

Nem kétlem srácok, hogy VANNAK nők, akiknek csak a külső számít, de - és nem muszáj hinni nekem - ha találnak egy srácot, aki kevésbé jóképű, de dominánsabb, férfiasabb, bizony lepattintják a helyes gyereket. Még így is lehet, hogy van, akinek tényleg elég, ha helyes a párja, ezért akár mindent el is visel tőle, de ők vannak kevesebben. Jóval kevesebben. Ha nem így lenne, nem lenne ennyi srácnak nője.

2011. dec. 11. 12:53
 35/46 anonim ***** válasza:

12:13-as válaszoló

Ha azt mondod, hogy a külsőddel van bajod, akkor azon tudsz javítani. El kell hinned magadról., hogy jó srác vagy, mert ha ezt elhiszed magadról, akkor azt a körülötted lévők is elhiszik és úgy állnak hozzád, hogy ,,hmmm. ennek a srácnak a külseje lehet, hogy nem xy színészé, de van humora, kedves, udvarias, jószive van stb. megér egy próbát”.

A kísérleted érdekel, szívesen elolvasnám.

2011. dec. 11. 12:59
 36/46 anonim ***** válasza:

12:53 És ha kicsi vagyok, mit csináljak? Ha ronda a fejem, mit csináljak? Ez a két legfőbb probléma velem. Ápoltnak ápolt vagyok sztem, de ez csak annyira elég, h ne hányják el magukat az emberek, ha meglátnak. Amúgy van logika abban, amit leírtál, csak az a baj, h ti nők egyáltalán nem logikusan gondolkoztok, párválasztás terén pedig különösen nem.

12:59 Ez az "el kell hinned magadról" szöveg jól hangzik, csak éppen a való életben baromira nem így megy.

Akkor leírom a kísérletemet :) Beregeltem társkeresőre saját képekkel, ahogy kell. Írogattam egy darabig a lányoknak, de egy idő után meguntam, mert senki nem válaszolt, még csak meg se nézték a profilomat.

Ezután gondoltam egyet, letöröltem a képeimet, és felraktam egy jó pasi képét (fogalmam sincs kiét, neten találtam). Nem írtam senkinek, de a lányok írtak maguktól.

Végül visszatöltöttem a saját képeimet, de a jó pasit meghagytam profilképnek, és a bemutatkozó szövegben leírtam, h melyik vagyok én. Ekkor megint csak nem válaszolt senki, akinek írtam, viszont a profilomat mindenki megnézte (a levél mellett látszik a profilkép).

Vond le a következtetést :)

2011. dec. 11. 13:11
 37/46 A kérdező kommentje:
13:11 Ezek azok a pszichológiai kísérletek, amiknek van értelmük! Csak sajnos pont ezt nem támogatja a kortárs tudománypolitika, mert a végkövetkeztetés túlzottan nyugtalanító. Nagyon közel jársz az igazsághoz. Ajánlom neked meg mindenkinek az első komoly pszichológiai művet ami kifejezetten a nőkről szól: "Nem és jellem". Otto Weininger a szerzője, és a mai napig klasszikus lélektani mű.
2011. dec. 11. 13:25
 38/46 A kérdező kommentje:
Az önmagadba vetett hitet azonban soha nem szabad feladni, mert be kell látni hogy ebben nem mi férfiak vagyunk a hibásak hanem a csajok. Tehát rajtunk kívülálló tényező a női szexualitás. A Nő maga a felszínesség.
2011. dec. 11. 13:27
 39/46 anonim ***** válasza:

12:59-es vagyok

Elhiszem, hogy ilyen kísérlet után a pokolba kívánod a női nemet. Jesszusom és még annyi sem volt bennük, hogy bocsi így már nem vagy szimpatikus számomra”. ez alapján elhiszem, hogy áltanosítasz, de akkor sem húzhatod rá mindenkire a vizes lepedőt. Azt írod magadról, hogy ronda a fejed. Állítsd be másképp a hajadat, fésüld jobbra-balra, zselézd fel. Az a lényeg, hogy Te érezd jól magadat a bőrödben és érezd azt, hogy mindent megtettél amit meglehetett.

Nem minden lány magas, szóval ne aggódj, nem mindenki bukik a két méteresekre.

Kedves kérdező: Női felszínesség, akkor a férfiaknál mi van. Ti vagytok a szentek ,a mintapéldányok. Na ne szívass és ne általánosíts már ilyenekkel, hogy minden lány egy dög.

2011. dec. 11. 13:31
 40/46 anonim ***** válasza:

13:31 A hajam szar, de bármit csinálnék vele, csak még szarabb lenne. Ennél többet csak akkor tehetnék a kinézetem érdekében, ha elmennék plasztikai műtétre, de arra még gyűjthetek egy darabig.

Nem minden lány magas, ez igaz, de sajnos az alacsony lányoknak is magas pasi kell.

2011. dec. 11. 13:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!