Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Ha meg akarod érteni a nőket, akkor ne egy nőt kérdezz meg. " Igaz ez?

Figyelt kérdés
2011. dec. 10. 15:11
1 2 3 4 5
 21/46 Lifeishard ***** válasza:

Elharapóznak az indulatok, ezt már szeretem. :)

Rengeteg férfit ismerek, akik egymás után váltogatják a csajokat, és NEM azért, mert olyan átkozottul jóképűek, hanem mert "tudják", mit keresnek a nők. Ők megfejtették volna a logikát? :)

Nem fogok észt osztani, mert tegnapelőtt elittam, és még nem talált vissza hozzám, csak elmondom, hogyan látom én.

A nők képesek arra, hogy egyik gondolatuk kövesse a másikat, a férfiak számára mindenféle logikai kapcsot nélkülözve, villámként cikázva az egyes témák között. Ugyanígy, egy-egy problémára is hajlamosak teljesen másféle választ adni, más megoldási módot találni, mint a férfiak, és sok helyzetben csinálnak olyan dolgokat, amit a férfiak nem tartanak logikusnak. Pl. 10 perc múlva hazaérnek, de látnak valamit, ami (nagy) benyomást tett rájuk, ezért felhívják telefonon a párjukat. A férfi ilyenkor bosszankodik, hogy "Mi a bánatnak, mikor úgyis hazaért és személyesen is elmondhatta volna, minek pazarolja a pénzt. Nincs ebben semmi logika." Holott szerintem nagyon is van. A nők gondolkodásában sokkal meghatározóbbak az érzelmek, a pillanatnyi benyomások és a hangulatuk egy-egy döntésük meghozatalában, míg a férfi inkább az eszével mérlegel (kivéve, ha szerelmes). Nincs ezzel semmi baj, nagyon bájosak így a nők, a párom is ilyen, egyszerűen megzabálnám ilyenkor.

Ami viszont a férfiak csőrét sok esetben piszkálja, és amiben hölgyeknél kevésbé szerencsés faszik a "női logika buktatóját" látják, amire azt mondják, maga sem tudja, mit akar, szerintem az a helyzet, amikor a nő előadja egy fickónak, hogy neki bizony érzelmes, mindig kedves és figyelmes, "aranyos" srác kell, aztán, mintha semmit nem mondott volna, kiköt egy olyan faszi mellett, aki bizony néha egyáltalán nem kedves és aranyos (NEM BUNKÓT mondtam, csupán olyat, aki ellene mer szegülni a nőnek, van tartása). Egy nő számára az érzelmei jelentik a rejtélyt, és ezzel NEM azt mondom, hogy gyerekek, nincs érzelmi intelligenciájuk, blabla, hanem azt, hogy életük végéig "keresik" önmagukat, és, ha meg akarjuk érteni őket, tisztelni kell az agyukat, de elsősorban az érzelmeiken keresztül tehetjük meg azt.

2011. dec. 10. 16:20
 22/46 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de én tudom mit akarok, tudom, mit keresek egy srácban, és azt is, hogy mivel tudnak levenni a lábamról. Namármost én olyan pasit nem találok, aki tudja mit akar! Akkor miről beszélünk? Biztos vagyok benne, hogy vannak nők/lányok, akik pontosan tudják mi kell nekik és az a férfi nemre is igaz. Pár pl alapján nem lehet általános képletet alkotni, amivel első ránézésre meg tudod állapítani, hogy milyen a kiszemelt ember. Keresni kell, nem nyafogni :D

Ja és egy nagyon találó idézet:

" Egy nőt nem megérteni, hanem szeretni kell!"

19/L

2011. dec. 10. 18:33
 23/46 anonim ***** válasza:

"Namármost én olyan pasit nem találok, aki tudja mit akar!"

Magyarul nem találsz olyan pasit, aki elég jól nézne ki számodra.

2011. dec. 10. 19:11
 24/46 A kérdező kommentje:
Igen, ezt jól megmondtad, 19:11!
2011. dec. 10. 19:19
 25/46 Lifeishard ***** válasza:

Kedves Mimoza91!

Nem kétlem, hogy tudod, és ha jobban elolvasod a mondandómat - már amennyiben nekem címezted a választ - nem azt írtam, hogy amit mondasz/mondtok, az hülyeség, mert nem tudjátok, mit akartok. Csupán azt, hogy egy tipikus "jófiú" hogyan látja a női logikát, illetve mit lát benne, mit ért alatta. Naná, hogy minden nő (legalábbis a jelentős többség) kedves, figyelmes, humoros fickót akar, de ezek mellett kellenek bizonyos egyéb tulajdonságok, amiket ezek a srácok valamiért és egyelőre nem tudnak prezentálni, például belső erő, határozottság, ebből fakadóan kisugárzás. Ez jobbára megfoghatatlan, mert inkább érzi a nő szerintem, az asztrálja bizsereg ilyenkor először, ehhez igazodik a mentál, míg a férfi ebből a szempontból ennél lényegesen egyszerűbben működik. Nem egy példából általánosítok, hanem csupán egy példát hoztam, de hozhatnék még. Nem egy csajt ismerek, aki olyan faszival jár, aki a kezdetekkor nem felelt meg a "kritériumoknak", a férfi mégis elcsábította (pl. az én párom is ilyen; minden exbarátja zenélt és/vagy táncos volt, nos, én egyetlen hangszeren nem tudok játszani (erre egyébként nem vagyok büszke :(), és a tánc meg én általában három különböző dolog :)). Ezzel szemben, a férfi sokkal egyszerűbben fogalmazza meg, hogy milyen típusú lányt keres és miért van vele, és megint csak a női logikára fogja a nő választási metódusát.

2011. dec. 10. 21:21
 26/46 anonim ***** válasza:

Kedves Lifeishard!

Nem neked céloztam a hozzászólásom, csupán a véleményem fejtettem ki, szintén saját tapasztalat alapján. Abban pedig igazat adok, hogy a nőknek tényleg elég sok minden számít, de talán pont a külső az, ami nem annyira.

19:11 Sikerült olyan pasit találnom és nem volt épp egy álompasi, mindenki csodálkozott, hogy miért jöttem vele össze. Én abból a fajtából származom, akinek a belső sokszor legyőzi a külsőről alkotott idealizált sztereotípiákat.

2011. dec. 10. 23:31
 27/46 Lifeishard ***** válasza:

"pont a külső az, ami nem annyira"

Ezzel jómagam is egyetértek, de nagyon sok fórumozó a fejünket veszi majd ezért... :)

2011. dec. 10. 23:42
 28/46 anonim ***** válasza:
Lifeishard: Mi férfiak azért tudjuk egyszerűbben megfogalmazni, mert mi tudjuk, mit akarunk. Én pl. egy intelligens, kedves, de őszinte és nem felszínes lányt. Sajnos utóbbi 2-re még nem láttam példát. Kisugárzás mint olyan, nem létezik; ezt akkor mondják a nők, ha a férfi külseje fogta meg őket (mint mindig), de nem akarják bevallani. Ja és ha a nők többsége kedves és humoros férfit keres, akkor miért jönnek össze egy jóképű, izmos, magas sráccal akkor is, ha az bunkó, agresszív és beszélgetni se lehet vele?
2011. dec. 11. 07:59
 29/46 anonim ***** válasza:

Kedves 07:59-es válaszoló!

Van olyan lány/nő, aki tudja mit akar, persze a férfiak tényleg határozottabbak. Ezt elismerem.

Kisugárzásod neked is van, olyan nincs hogy ne legyen. Csak van akinek ez sugárzik, van aki meg nem szereti mutogatni magát. És a kisugárzás szót általában a fiúk használják a lányokra.

Sajnálom, hogy nem találtad még meg azt a lányt, aki amellett hogy intelligens,kedves, még őszinte is és nem felszínes. Van ilyen és ne haragudj,de elmentél az általánosítás felé.

A kérdésedre meg a válasz egy visszakérdésben: Akkor a srácok miért választják a plázás lányokat, akik két értelmes dolgot nem tudnak elmondani, minden 2. szavuk trágár, ahelyett, hogy egy értelmes, de átlagos külsejű lányt választanának?

2011. dec. 11. 08:41
 30/46 anonim ***** válasza:

Lifeishard válasza:

"pont a külső az, ami nem annyira"

Ezzel jómagam is egyetértek, de nagyon sok fórumozó a fejünket veszi majd ezért... :)

Állok elébe! Úgy sem szerettem soha sem a többséghez tartozni! ;)

2011. dec. 11. 11:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!