Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ez alatt érteni?
Szóval a rövid történet :
a pasimmal 4 hónapja vagyunk 1ütt,és eljött az a rész is h lefeküdtünk ami a furcsa az h ő nekem azt mondja h nem szereti az óvszert használni.Jó,érthető h nem lehet kellemes meg stb. de még arra gondolván sem h igy kicsivel nagyobb az esély h hibázzon még ha azt is mondja h ő érzi mikor jön neki és kiszedi.Az viszont tény h ez nem megoldás.Próbáltam mondani neki h én nem akarom igy tovább folytatni állandó félelemmel.De ő mondja csak a magáét.Nem szeretnék vele emiatt összeveszni mert félek ha sokat mondom neki akkor azt hiszi h nem bizok meg benne.De ez nem igaz,bizni bizok,csak az ördög nem alszik és sose lehet tudni,és semmiképp sem szeretnék addig eljutni h hibázzon.Mit tehetnék?Valamivel meg lehetne változtatni a gondolkodását?Hogy talán rájöjjön mi lenne a legjobb.Amugy én 16/L és Ő pedig 20.
Egy mód van,hogy megváltoztasd a gondolkodását: "nincs gumi,nincs szex"
Az ilyen pasit olyan messzire elhajtanám,hogy vissza se tudjon jönni.Ő 20 éves és annyi felelősségérzete sincs,hogy egy 16 éves lánnyal ne megszakítással akarjon védekezni,mert abból hamar baba lehet és mivel a te tested,ezért,ha összejön neked így is úgy is szar lesz.Komolyan megkérdőjelezném,hogy ő szeret-e téged!
Nagyon jól látod a dolgokat,és igazad van hogy aggódsz,hiszen elég egy sperma és kész is a baba,akkor mihez kezdesz?
Ne higyj neki,nem mindig érzi pontosan h mikor jön,előváladékot meg pláne nem tud szabályozni.
Gumit húzzon,ha szeret megteszi,ez nem szeretm vagy nem szeretem alapon megy,mert egy terhesség 16 évesen...húh
Olyan rosszul áll a helyzet h azt sem tudom mit tegyek.Mint mondtam már nem szeretném elvesziteni de épp azért is irtam kérdést mert ha már én fel tudtam fogni a 16 évemmel akkor Őt ebben nem tudom megérteni!!!És természetesen magam miatt mert a terhesség is az én bajom lenne.Próbálkoztam azzal már h "nincs gumi,nincs szex" de a falakkal beszéltem:(.A szeretetéről pedig nagyrészt meggyőződtem mert kb 2 hete békültünk ki mert azelött elhagytam és végül rájött h mégis fontos vagyok számára.
Köszönöm az eddigi válaszokat,várok még ötleteket.
Innen üzenem a "pasidnak", hogy 20 évesen már több esze is lehetne.
Basszus, 16 éves a barátnőd, szeretnéd, ha teherbe esne ennyi idősen?! Vagy esetleg úgy vagy vele, hogy "sebaj, elmegy abortuszra?" ?!
Nem tudom elhinni, hogy olyan baromi nagy megerőltetés felhúzni egy kib*szott gumit.
Neked meg kérdező csak azt tudom mondani, hogy ha a barátod ennyire nem tartja tiszteletben a kívánságodat, tedd lapátra.
Neki könnyű, hiszen nem ő vállalja a nagyobb kockázatot azzal, hogy így "védekezik".
Rendkívül éretlen és önző, a 16 évesek szoktak így hozzáállni a szexhez (már bocsánat, tudom, hogy te is annyi vagy :)), nem pedig a 20 évesek.
És nem akarlak bántani téged, de valószínüleg ezzel a hozzáállással a saját korosztályában esélye sincsrt van 16 éves barátnője...
Téged még "be tud etetni" azzal, hogy "ő majd vigyáz" és az ehhez hasonló dumák.
De hidd el, nem éri meg a kockázatot.
Az meg, hogy nem is izgatja, hogy te emiatt rosszul érzed magad szex közben és nem tudod élvezni a dolgot, mert félsz, hogy baj lesz, hát, mindent elárul arról, hogy mennyire "szeret" téged és mennyire vagy "fontos" neki.
Szerintem keress mást, még a saját korosztályodban is találsz érettebb és értelmesebb srácot!
L/23
21:36
Nagyjából ezen a véleményen vagyok én is h eggyáltalán nem lenne nagy dolog,csak kis akaraterő kellene.Nah meg persze a gondolkodása e téren tényleg nem éri el valódi korát.Egyszer már lapátra tettem viselkedés miatt amiben persze ez is benne volt.De félek h még 1x nem fogom kibirni mert akármennyire is tudom h ez rossz nekem de szeretem.Csak sajnos már mindent nem vállalhatok be én.És a terhesseg 1 dolog,ami mellet még igy el is lehet kapni akármit.Erröl még nem is eshetett szó:(.Napok óta azon gondolkodom mi lenne a legjobb megoldás de semmit nem találok:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!