Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ez alatt érteni?

Figyelt kérdés

Szóval a rövid történet :

a pasimmal 4 hónapja vagyunk 1ütt,és eljött az a rész is h lefeküdtünk ami a furcsa az h ő nekem azt mondja h nem szereti az óvszert használni.Jó,érthető h nem lehet kellemes meg stb. de még arra gondolván sem h igy kicsivel nagyobb az esély h hibázzon még ha azt is mondja h ő érzi mikor jön neki és kiszedi.Az viszont tény h ez nem megoldás.Próbáltam mondani neki h én nem akarom igy tovább folytatni állandó félelemmel.De ő mondja csak a magáét.Nem szeretnék vele emiatt összeveszni mert félek ha sokat mondom neki akkor azt hiszi h nem bizok meg benne.De ez nem igaz,bizni bizok,csak az ördög nem alszik és sose lehet tudni,és semmiképp sem szeretnék addig eljutni h hibázzon.Mit tehetnék?Valamivel meg lehetne változtatni a gondolkodását?Hogy talán rájöjjön mi lenne a legjobb.Amugy én 16/L és Ő pedig 20.

2010. nov. 19. 21:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Mégis mit szeretsz benne? Azt,hogy szeret és tisztel? Azt,hogy mindig,minden esetben vigyázni akar Rád és fel tudsz rá nézni? Azt,hogy komoly férfi,aki mellett sosem érzed magad veszélyben és akihez a gondjaiddal fordulhatsz,mert megért és segít megoldani? Azt,hogy gyengéd és minden percben azt tartja szem előtt,hogy neked jó legyen,ő pedig csak másodlagos? Azt,hogy elöbb vágatná le a jobb karját,minthogy téged bántson,neked szomorúságot okozzon és hogy téged soha nem tenne ki semminek,ami Rád nézve veszélyes?

Komolyan gondold végig,hogy mit veszítenél vele,ha ő nem lenne és mi pluszt ad neked ez a kapcsolat.

2010. nov. 19. 21:58
 12/18 A kérdező kommentje:
Ebben van tényleg valami,mert sok felsorolt dolog van sőt majdnem egyik sincs meg benne.Csak nélküle,úgy nem tudom,mintha üres lenne minden ( ezt tudom abból az időböl mikor nem voltunk 1ütt).Velem az a baj h nehezen fogadom el az efféle kudarcokat h mondjam és azt sem szeretem ha állandó bizonytalanság van,ami itt van mert sose tudom mint s hogy van vagy lessz.
2010. nov. 19. 22:06
 13/18 anonim ***** válasza:
21:58 vagyok. Szimpatikus vagy nekem és tetszik a hozzáállásod,ezért szeretném valahogy felnyitni a szemedet.Amit érzel az inkább megszokás.Ha az ember párkapcsolatban van,akkor olyan,mintha burokban élne.Ha szakít és egyedül marad,akkor ez a burok kipukkad és hirtelen mintha a semmibe zuhanna.Csakhogy!Ha az általam feltett kérdések közül a többségre nem tudsz igennel felelni,akkor biztosan kijelenthetem,hogy ez a pasi nem szereted téged!Ha ez így van,akkor abban te is biztos lehetsz,hogy ennél csak jobbat kaphatsz.Olyan srácot mindig fogsz találni,aki megkefélne gumi nélkül,ezt garantálom neked.Az a kincs,ha olyat találsz,aki szeret is és te vagy neki az első,a te érdekeid és csak úgy jönnek a sajátjai.Még nagyon fiatal vagy.Nem vagyok jós,de mérget mernék venni rá,hogy meg fogod találni az Igazit,aki nem a mostani párod.Ha egyszer megérzed,hogy milyen,amikor tényleg szeret egy férfi,akkor rá fogsz jönni,hogy ez a kapcsolat,amiben vagy teljes zsákutca és addig kell menekülni,amíg nem tesz tönkre egy életre,egy nem kívánt terhességgel vagy egy abortusszal!
2010. nov. 19. 22:17
 14/18 A kérdező kommentje:
és akkor mit kellene tegyek?hagyjam újból el?vagy előbb inkább mondjak ki mindent,adjam meg az esélyt neki h probálja felfogni ésszel h mit jelent ami tesz és mi következhet ha nem akar változtatni?h mégse legyen alaptalan az ok amiért elhagyom...
2010. nov. 19. 22:22
 15/18 anonim ***** válasza:

"Egyszer már lapátra tettem viselkedés miatt amiben persze ez is benne volt"

Egyszer már kapott egy utolsó esélyt és változás volt? Nem! 4 hónapja vagytok együtt.Ebben a 4 hónapban még a rózsaszín felhők felett kellene lebegnetek,neki leígérni a csillagos eget is és a tenyerén hordozni,mert ez még bőven az udvarlás időszaka.Ehelyett mi van? Semmi,csak állandó rettegés,hogy felcsinál.Adhatsz még esélyt,de úgy gondolom felesleges.Elvileg a szakításotok ideje alatt rá kellett volna döbbenie mennyire szeret és ha nem akar elveszíteni,akkor nem kockáztathatja,hogy teherbe ess.Ebből eddig nem valósult meg semmi.Gondolod,ha a szakítás alatt nem fogta fel,hogy mi a tét,akkor most felfogja? Adhatsz neki még egy esélyt,de én nem gondolom,hogy bármi is pozitív irányba fog változni.

2010. nov. 19. 22:31
 16/18 A kérdező kommentje:
Akkor nem lett megbeszélve az ok h miért szakitottunk mivel én egy hazugságon kaptam amitől kezdve megingott benne a bizalmam.És én párszor mondtam neki telefonban h ez igy nem jó,csinálni kell valamit,de ő úgy tett mintha nem halotta volna azt h én arra utalok h szakitsunk.De egyszer rosszkor kaptam el,és akkor ki is mondtam h részemről vége és akkor azt mondta h jó akkor vége,és nem is lett megbeszélve h miért történt.De most ha már újra ide jutottam legalább szeretném megbeszélni vele h ha nem változtat akkor nincs az amit akar,és gondolom akkor nem lessz olyan boldog.Ha miután megbeszéltük is ugyancsak kitart az érve melett "h ő nem hibázik" akkor részemről tényleg még sok is amit megtettem h mentsem ami menthető.De az fáj h ilyesféle emberek csavarják el az én fejem,mert lehet nem tudom elmondani mit szeretek benne,de valami biztos van benne amiért már megtettem vele azt amit mással nem akartam.Talán hiba volt,változtatni már nem tudok a multon de esetleg a jövőt még megmenthetem és más célom nincs is
2010. nov. 19. 22:44
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha megnyugtat és úgy gondolod van értelme,akkor beszélj vele és meglátod,hogy lesz-e változás.

Az ember a hibáiból tanul.Csak arra kell nagyon vigyázni,hogy ne legyenek végzetesek ezek a hibák.

Én sem úgy születtem,hogy mindent tudtam a párkapcsolatokról és most sem tudok.Ért sok csalódás és kaptam sok pofont,mire kialakult bennem,hogy mit várok el egy pasitól és mire vagyok képes,meddig megyek el egy kapcsolatért.Neked is sokat kell még tapasztalnod,ez is egy ilyen helyzet most.Ő is segít abban,hogy megtudd ki vagy,milyen vagy,mire vágysz és meddig vagy hajlandó elmenni.Már érzed,hogy ennél a kapcsolatnál hol a határ és ez jó.Nagyon vigyázz,hogy ne használjanak ki és mindig legyél észnél,nem kell irreális áldozatokat hozni egy pasiért sem. Gondolok itt a megszakításos védekezésre 16 évesen.

Minden jót kívánok Neked!

2010. nov. 19. 23:01
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi minden tanácsot,át fogok gondolni nyugodtan mindent és tenni fogok valamit.
2010. nov. 19. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!