Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy túl aggódom a dolgokat, de én már csak ilyen vagyok, minden részletet előre akarok tudni, érteni a rendszert. Szerintetek mit jelenthet ez (folyt. Lent)?
Figyelt kérdés
A barátommal télen tervezünk családdal közösen síelni menni, tervezzük, hogy hamarosan együttalszunk, tervezzük a jövő évi nyaralást...:) De én nem tudom elképzelni tökéletesen, hogy együtt csúszunk a lejtőkön, mellettem ébred, együtt fürdőzünk. Ez jelenthet valamit? Jelentheti azt, hogy nem fog végbemenni? Lehet, hogy az ezotéria témába kellett volna írnom, de végülis párkapcsolat is:) Vélemények?2010. aug. 27. 19:20
1/4 anonim válasza:
Nem. Ez semmit nem jelent max azt hogy hiszékeny vagy és túlparázod a dolgot
2/4 anonim válasza:
Aggodalmaskodsz. Kicsit túlzottan és feleslegesen. Rágörcsölsz olyan dologra, amin nem érdemes és nincs értelme izgulni..:) Lazíts már:) Ilyenen ne aggódj:)
3/4 anonim válasza:
Természetes, hogy izgulsz, csak csöppet túlzásba viszed. Egy dolgot fogadj meg: ne próbáld meg belebeszélni midnenbe, hogy most valami hű de rossz dolog lesz!
4/4 anonim válasza:
Azért, mert nemtudod elképzelni, attól máég klassz lesz. Talán később majd eltod képzelni pl. amikor úton lesztek, és majd' kiugrasz a bőrösdből. Nem lesz semi gond, nyugi.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!