Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Ha meg akarod érteni a nőket, akkor ne egy nőt kérdezz meg. " Igaz ez?

Figyelt kérdés
2011. dec. 10. 15:11
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
A férfiak egy része, sőt, a többsége, képes világosan és objektíven nyilatkozni vágyairól. Azért nem teszik meg többen mert ez sérti a nők önérzetét, és rögtön "érzéketlennek" vannak bélyegezve.
2011. dec. 10. 15:39
 12/46 anonim ***** válasza:

Mekkora mintát vettél a csodatapasztaltodhoz, zseniarcúkám? 3 nő? 4? Vagy "mind akit ismertél valaha", de már sajnos úgysem tudod pontokba szedni mindegyiket, hogy bebizonyítsd, hogy soha egyetlenegyszer sem mondta meg mit akar.

A közmondás átalakítható úgy is, hogy "Ha meg akarod érteni a nőket, inkább nőt kérdezz, mint gyikes nőgyűlölő pszichopatákat."

2011. dec. 10. 15:44
 13/46 anonim ***** válasza:

Szerintem az az ember nem érzéketlen, aki elmondja, hogy mit akar.

Abban igazat adok, hogy a férfiak objektívebbek a nőknél, de a nőknél is van olyan, aki tudja, hogy mit akar és sokszor ez meg a férfiakat sérti, hogy milyen karakán tulajdonságai vannak egy lánynak.

2011. dec. 10. 15:44
 14/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Nem csak én állítom ezt. Az idézet egy több mint 100 évvel ezelőtt élt személytől származik, de az itt felszólalók zöme is egyetért vele. Hiába, az igaz általánosságok túlélnek mindent...
2011. dec. 10. 15:46
 15/46 anonim ***** válasza:
48%

Aha, szóval nem akaródzik bizonyítani.

Van olyan közmondás is, hogy "Van a kis hazugság, van a nagy hazugság, és van a statisztika." Ez most egy statisztika. Meg van olyan is, hogy "Minden férfi disznó". Na akkor most mivan?

Amúgy nem vagyok nő, de nem mondom, hogy férfitársak vagyunk, mert te nem vagy férfi, sem a hozzád hasonló nyavalygós nyomorékok. Pár napig nyugtotok volt, de megint elkezdett viszketni valami, és megint árasztjátok el a fórumot a hülyeségeitekkel...

2011. dec. 10. 15:53
 16/46 A kérdező kommentje:
Be lehetne bizonyítani, de manapság ilyen pszichológiai kutatásra biztos nem adnának pénzt a Politikai Korrektség Zónában (más néven EU). A tisztánlátáshoz néha illik levenni az ideológiai napszemüveget, csak néha. Most komolyan, minden viccet félretéve, fel tudsz mutatni egy lányt aki nem erősíti meg a szabályt?
2011. dec. 10. 15:56
 17/46 anonim ***** válasza:
Igaz. Egyrészt a nők nem ismerik magukat, másrészt nekik nincsenek tapasztalataik a csajozás terén (leszbiket leszámítva), férfiaknak viszont vannak :)
2011. dec. 10. 15:56
 18/46 anonim ***** válasza:
Tudok hát, te komolyan ekkora balfarok vagy, hogy azt hiszed, minden nő ugyanolyan?
2011. dec. 10. 15:58
 19/46 A kérdező kommentje:
Tipikusan totalitárius gondolkodásmód amit itt tanúsítasz. A veled egyet nem értők máris "balfarkok". Már követelni fogod lassan hogy engem zárjanak lágerba mert ki mertem jelenteni valamit ami igaz.
2011. dec. 10. 16:00
 20/46 anonim ***** válasza:
100%

Én veled ellentétben nem vagyok sem antiszemita, sem ostoba. Leírhatnám, hogy miért mondasz baromságot, de úgy tűnik, túl ostoba vagy, hogy megértsd, hogy ostoba vagy (:

Másoknak sokszor magyaráztam már, nem fogták fel. Nem tűnsz különbnek. Remélem sose lesz nőd, és sosem szaporodsz majd. Ámen.

2011. dec. 10. 16:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!