Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ha meg akarod érteni a nőket, akkor ne egy nőt kérdezz meg. " Igaz ez?
Mekkora mintát vettél a csodatapasztaltodhoz, zseniarcúkám? 3 nő? 4? Vagy "mind akit ismertél valaha", de már sajnos úgysem tudod pontokba szedni mindegyiket, hogy bebizonyítsd, hogy soha egyetlenegyszer sem mondta meg mit akar.
A közmondás átalakítható úgy is, hogy "Ha meg akarod érteni a nőket, inkább nőt kérdezz, mint gyikes nőgyűlölő pszichopatákat."
Szerintem az az ember nem érzéketlen, aki elmondja, hogy mit akar.
Abban igazat adok, hogy a férfiak objektívebbek a nőknél, de a nőknél is van olyan, aki tudja, hogy mit akar és sokszor ez meg a férfiakat sérti, hogy milyen karakán tulajdonságai vannak egy lánynak.
Aha, szóval nem akaródzik bizonyítani.
Van olyan közmondás is, hogy "Van a kis hazugság, van a nagy hazugság, és van a statisztika." Ez most egy statisztika. Meg van olyan is, hogy "Minden férfi disznó". Na akkor most mivan?
Amúgy nem vagyok nő, de nem mondom, hogy férfitársak vagyunk, mert te nem vagy férfi, sem a hozzád hasonló nyavalygós nyomorékok. Pár napig nyugtotok volt, de megint elkezdett viszketni valami, és megint árasztjátok el a fórumot a hülyeségeitekkel...
Én veled ellentétben nem vagyok sem antiszemita, sem ostoba. Leírhatnám, hogy miért mondasz baromságot, de úgy tűnik, túl ostoba vagy, hogy megértsd, hogy ostoba vagy (:
Másoknak sokszor magyaráztam már, nem fogták fel. Nem tűnsz különbnek. Remélem sose lesz nőd, és sosem szaporodsz majd. Ámen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!