Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan álljam meg hogy szakítá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan álljam meg hogy szakítás után ne beszéljek vele?

Figyelt kérdés
Szakítottak velem, és én nagyon szeretem őt. Tudom hogy ilyenkor nem tanácsos hívni azt aki szakított, de nagyon szenvedek. Hogyan lehet ilyenkor önuralmat gyakorolni?
2011. dec. 10. 12:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Szemét és aljas volt velem az biztos.
2011. dec. 10. 13:45
 12/12 anonim ***** válasza:
én is így voltam, hogy mindenféle indokkal felhívtam az excsajomat,de rá jötem, hogy úgy sokkal nehezebb elfelejteni,beletörődni, ugyhogy az óta se hívtam, se semmi mást, és egyre jobban érzem magam, és mindenféle mással törődök helyette.
2011. dec. 10. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!