Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellhettem neki, én rontottam esetleg el?
Nem voltál már kihívás a számára.
Az embert többnyire az izgatja a legjobban, amiért küzdeni kell és nehéz megszerezni.
"végére ezek megváltoztak, talán megszerettem"
Miért kezdtetek járni, ha nem szeretted?! És ha hiányzik a szerelem/szeretet, mire alapoznátok egy tartós, tartalmas, szép és boldogító kapcsolatot?!
másfél évig voltál olyasvalakivel, akit csak a vége felé kezdtél megszertni. tipikus nyüglődős, semmilyen kapcsolat, szerintem ebből lett elege, amit én maximálisan meg tudok érteni, annyi kiegészítéssel, hogy a helyében már jóval korábban szakítottam volna. tudod, nem csak akkor koccolnak le az emberek, ha jön valaki más, hanem akkor is, ha a jelenlegivel már nem elég jó. valóban kapcsolatfüggőnek tűnsz, a te gondolkodásod szerint "mindegy milyen csak legyen, ergő addig nem váltok, míg nincs más". nem akarlak megbántani, de ez a véleményem és te azt kérdezted
remélem, tanulsz majd ebből és legközelebb már másképp csinálod
Vegul is mit szerettel meg benne? Azt hogy allandoan kritizalt, csiszolt?
Elerte amit akart, most mar nem kellesz neki. Legkozelebbi kapcsolatban legyel hu magadhoz, tartsd meg a sajat ennedet.
"szerintetek miért nem értékelte és miért nem tudtunk végre jól elleni, mikor úgy éreztem most csiszolódtunk össze?"
Nem tudjuk, mert igazán fontos információt nem közöltél a kapcsolatotokról. Egyébként úgyis őt kellene meginterjúvolni hozzá, hogy ezt megtudjuk. Szerintem felejtsd el az ügyet, gondolom, fiatal vagy, ilyenkor az emberek gyorsan változnak, nem tartósak a kapcsolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!