Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az a lányok nyelvén hogy normális pasi? Jóképű és nem bunkó?
Figyelt kérdés
2011. dec. 9. 11:10
31/34 anonim válasza:
biztosan nem ugyanaz mint amilyen a fiúk szerint a "normális pasi"... eddig minden lány azt mondta nekem, hogy normális pasit akar, de érdekes, hogy amelyiknek ismertem az exét az mind irtózatosan nagy seg*gfej, beképzelt majom, egoista, népszerű, laza srác volt. szóval szerintem a lányoknál a normális pasi definíciója: egy olyan beképzelt majom, aki minimum átlagos, rendkívül laza, nagy dumás, előttük falta a nőket amit most természetesen csakis az Ő kedvükért befejez... aki valójában seg*gfej, de velük még sem! igazából szerintem ilyen nincs is! annyira mást értenek a lányok "normális pasi" alatt...
32/34 anonim válasza:
Érdekes,hogy pont úgy viselkedsz,mint az általad leírt bunkó pasik.Az ziher,hogy engem nem tudnál ágyba vinni,mert nekem nem elég egy óra édelgés meg bájolgás.Ennyi.
A normális pasi ott kezdődik,hogy ápolt,nem anyuci kedvence,udvarias,nem hal bele ha be kell segíteni a házimunkába,nem várja el,hogy 24 órán keresztül te legyél a tökéletes nő,aki még az ágyban is megfelel az összes igényednek.Értelmes,nem egy kőbunkó,és nem csak szexre jó,hanem társnak is.
Az,hogy te kiket fektetsz meg,az más tészta.Azok rád is nyilván úgy néznek rád,mint ahogy te is rájuk.Futó kaland,nem ügy.De fogadok,hogy hosszú távon egyikkel sem menne a dolog,mert nem állsz azon a szinten,hogy normális,szerelmen alapuló kapcsolatba kezdj.És ehhez egy tanfolyam édeskevés.
33/34 anonim válasza:
Hát igen:) Csak a szájja nagy. Privátban osztotta az észt egy darabig és azóta meg semmi. Nem is válaszol a levélre ami azt jelenti feladta:) Bukta a nőcsábász tanfolyamnakXD Lúzer vagy öcsi! Ennyit bizonyítottál.
34/34 anonim válasza:
Na most a jó:) Beijedt a kérdező!!! Nem ment semmire, de már panaszkodikXD Ekkora egy lúzer:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!