Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az a lányok nyelvén hogy normális pasi?
Jóképű és nem bunkó?
Kérdező, most akkor neked igazából mi a bajod? Te milyen vagy? Aki normális az nem feltétlen sültgalamb.
2011. dec. 9. 11:39
12/34 A kérdező kommentje:
Én ezt tapasztalatból írom, én is sokáig voltam átlagos rendes pasi. Csak annyi volt a baj, hogy a legtöbb csaj alapvetően undorodott tőlem, vagy ha szóba is álltak, csak barátra néztek nem férfire. Beiratkoztam egy nőcsábász tanfolyamra (1 éves), és megértettem, megvilágosultam. Most már tudom mi kell egy nőnek és hetente 3 nőt mindig megfektetek. Ki tudtam törni a lúzerségből
Hát inkább azt mondanám kitől ráz ki a hideg és kerülöm messziről... Aki folyton rám ír pl FB-on, és azt hajtogatja ilyen meg olyan csinos vagyok... ezzel nekem már azt elárulja hogy másra nem is kíváncsi csak hogy hogy nézek ki. És állandóan rám ír, nem veszi a lapot... Hasonló esetek vannak még, de pl az egyik a kicsi L betű helyett az 1-est írja... a másik kegyetlen helyesírási hibákkal rendelkezik... és mind akaszkodnak... Ez kicsit bosszantó számomra és soha nem kezdenék olyan pasival aki úgy kezdi az ismerkedést, hogy szia, jól nézel ki stb...
Normális ebből kifolyólag, aki nem erőlteti rá a csajra magát... nekem az a normális, akinek nincsenek előítéletei másokkal szemben, nem gúnyol másokat csak azért mert van valami bajuk... segítőkész, szereti a zenét, stb... kb ilyen. Aztán hogy kivel jövök össze ez még további apróbb dolgokból tevődik össze.
2011. dec. 9. 11:39
És mit tanítottak azon a tanfolyamon? Mi kell a nőnek? A heti 3 csajból, hányat tudnál megtartani hosszútávon?
2011. dec. 9. 11:42
15/34 A kérdező kommentje:
Előző kommentre válasz: Számít ez? 21 vagyok, nem a feleségemet keresem, az még ráér 10 év múlva
Az ilyen nőcsábász tanfolyam egy kalap szar:S Pénzért dolgoznak és jókat röhögnek rajtad. Nézz körbe milyen nőket szedsz fel:D tudok én is olyan lenni mint egy nőcsábász, de nem ringyó kell. A nőcsábászok azokat a tapasztalatokat szerezték össze akiket könnyen ágyba vittek. Láss csodát te is azt csinálod. A normális lányok befűzését is csak hülyeséggel oldanák meg, de semmire nem elég. Neked agyat mostak:D Az értelmes nő kerülni fog téged hiába mondod azokat a szövegeket amivel flvilágosítottak.
2011. dec. 9. 11:46
17/34 A kérdező kommentje:
Még a leg-visszahúzódóbb, legszolídabb lányokat is ágyba lehet vinni 1-2 órán belül pia meg minden nélkül, ha eltalálod a vonzalmi kapcsolóit ami "lázba hozza" őket. Ilyenkor szokott az lenni hogy "nem tudják mi történt velük"
Hát igen... itt kérdezhetnénk hogy mi a normális nő számodra... mert normális nő nem egy éjszakás kalandot akar... majd "jó" híred lesz... és feleséget nem találsz magadnak...
2011. dec. 9. 11:52
és milyen jó kihasználni egy nőt... gondolom bűntudatod sincs... és tévedés, mert engem még az se tudott ágyba vinni akibe szerelmes voltam... miért? mert tudtam hogy csak egy éjszakát akar... vagy az "okos" nők más kategóriába tartoznak? Amúgy majd hidd el ha folytatod ezt az alkalmi nőzést... akkor egy nő visszaadja neked úgy hogy szerintem egy életre nyomot hagy. Majd azt hiszed megtaláltad az igazit szerelmes leszel... ő meg otthagy.
2011. dec. 9. 11:54
Ez nem kérdés, hanem reklám.
2011. dec. 9. 11:56
Kapcsolódó kérdések: