Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Akiknek már családja vagy komoly kapcsolata! Ti miért nézegettek meztelen ruhás csajokat a neten?
Miért van erre szükség? Miért jó? Főleg ha mindent megkaptok szex és kapcsolat terén?
Ti miért nézitek ezeket?
Bocsi nő vagyok és nem értem ezeket a dolgokat úgy hogy jó lenne ha valaki elmesélné nekem:))
Köszi!
Mert férfiak vagyunk. Nem túl bonyolult ilyen szempontból a lélektanunk.
Tudod hogy van a mondás. Hűséget fogadunk és nem vakságot...
Mért, gondolod egy nő nem nézeget meg más pasikat, ha komoly kapcsolatban van? Mint az előző is mondta, hűséget fogadsz nem vakságot.
27/n
Milyen az a meztelen ruha???
Egyébként a 44 éves párom, aki 3 gyereket szült már és fergeteges a szexuális életünk, miért nézeget meztelen pasikat a neten???
Mert pasik, primitív ösztönlények.
És nem, a nők közül nem minden nő ilyen! Nekem például ha komoly párom van nem érdekel más pasi még annyira sem, hogy megnézzem!
Nagyon szívesen. De most miért te nem úgy gondolod, hogy erre vezethető vissza, hogy állandóan más csajokat nézegettek meg fantáziáltok róluk?
Egy férfinak sem elég egy nő, sosem. Amelyik nem is csalja meg a barátnőjét/feleségét (elég ritka) az is csak azért mert tiszteli de biztos, hogy sokat gondol arra, hogy milyen lenne valaki mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!