Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most regiztem egy társkeresőn, komoly kapcs miatt erre a harmadik levél jön, ami szexre invitál. Miért?
nincs kint képem.
és ki van írva, hogy komoly kapcs-t keresek.
Nem hiszem, hogy "ennyi" lenne a netes társkereső. De tudnod kell, hogy mondjuk 10 levélből 5-6 ilyen lesz. A maradék 4 levelet normális pasi fogja írni, akiből 2-3-at kizársz. Marad 1-2, akivel talán elindulhat valami. Nagyjából ilyen az átlag szerintem. Nagyon sok az olyan pasi, aki így szeretne szexhez jutni.
27F
00:33-jo vagy:D:d
Nincs kituntetve a neved de megismerem a stilusod ahogyan segitsz masokon!
Olvasgattam mar par kerdest amire valaszoltal s nagyon jo a felfogasod, statisztikad!(Y)
A kerdezonek csak annyit ,hogy a tarskeresok rengeteg szelhamossal vannak tele, persze vannak rendesek is akik
tisztesseges szandekkal regisztralnak fel, de sajnos a sok rosz elrontja az oszkepet. Probalkozz meg talan ott talalod meg akire vagysz!:D
Sok sikert:)
Sajnos tényleg sok a bunkó... És a legnagyobb baj hogy a normális nőknek az ilyenek miatt megy el a kedvük a netes társkereséstől. Pedig vannak ott normális férfiak is.
Kedves kérdező, megkérdezhetem hová valósi vagy? 27/f
jött két normális levél!
rögtön találkozni invitálnak.
amikor meg kérem, hogy mindezek előtt meséljen magáról egy kicsit.
nem válaszol - kilép.
akkor most ezek sem voltak komolyak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!