Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy megcsalást még meg lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy megcsalást még meg lehet bocsátani a pasidnak? 20/L

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy a szintén 20 éves barátom egy haverjának a szülinapi buliján volt, és elmentek valahova bulizni. Beismerte hogy egy csaj mellett ébredt és úgy emlékszik csinálták, de nagyon részeg volt. Azt mondta nagyon sajnálja és többet nem is iszik emiatt. Mit csináljak most??
2011. dec. 9. 07:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

volt más ilyen kapcsolatom,tudom h mennek a dolgok

sajnos aki egyszer megteszi,hajlamos az ismétlésre,

persze most azt mondogatja h szeret,mert fél,

de hidd el amint meglátja h biztonságban van,nyugodtabb lesz

az ilyen pasik naná h visszaélnek vele h a párjuk szereti őket,na meg ez a "részeg voltam" de gáz,én is pasiból vagyok,és hallom h minden csávó ismerősöm ezzel takarózik

holott tapasztalatból tudom h a pia csak bátrabbá teszi az embert,és megtesz olyan dolgokat is,amit józanul csak szeretne,voltam már részeg,mégse ébredtem más mellett 1x se,én a párom mellett szeretek felkelni,bár h most kitértünk erre is,te elengedted egyedül bulizni?

Mondjuk ebben ő a hibás,én sosem mennék a párom nélkül,

nem is hívott?

Ez is milyen már.

Áááá szeretném azt mondani h van esély,de felejtsd el a pasit,még sírni sem érdemes utána,köpd le inkább az árnyékát is!

2011. dec. 9. 09:44
 12/17 anonim ***** válasza:

Amúgy igaz amit előrébb írtak!

Ha sokan nem lennének ilyen külsőségesek,inkább a belső értékeket figyelnék,akkor lehet sokkal jobban járnának.

Nem bányarémmel kell öszejönni,vannak normális,átlagos fiúk is,akiknek nem nagy az arcuk,visszafogottak,nem szeretnek annyira bulizgatni,nagyvilági életet élni,csak te nem veszed észre őket.

Meg gondolj bele mindegyik bulizós vérű,iszákos csávó majdnem 90%-ban megcsalja a bnőjét,ráadásul ha egyedül elengedi,nem azt mondom h keress 90 éves tatát,de egy visszafogott,csendesebb,jószívű srácnak nem örülnél jobban,vedd észre a belsőt is,ne csak a külsőt.

Helyedben lennék,gyorsan összeszednék egy aranyos hapsit,aztán járkálnék vele,had lássa,h találtam jobbat!

2011. dec. 9. 09:51
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
hát ha többéves kapcsolat lenne, azt mondanám, hogy adok egy esélyt, de nagyon kell tepernie. ha nagyon szeretem, nyilván nem tudom egy perc alatt kidobni a francba. adnék esélyt, de szigorú feltételek mellett. viszont 4 hónap után megcsal? sztem addig hagyd ott, amíg nem késő. plusz azért nem lehet mindent a piára fogni... egy csók elcsattanhat matt részegen, nade hogy lefekszik vele? ha egy pasi atom részeg, kb fel sem áll neki, nemhogy megdugja a csajt. sztem csak jól hangzik, h részeg voltam, megtörtént. ahhoz azért kell egyfajta tudatosság még részegen is, h felviszem magamhoz/felmegyek hozzá, levetkőztetem, megdugom, és ha ebben a minimum 1 órás folyamatban egyszer sem jutottál eszébe, az gáz.
2011. dec. 9. 10:20
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"4 hónapja járunk, x-edik bnője vagyok nem tom, nem tudok ilyenekben hinni neki. De állítólag szerelmes belém"

Szakíts vele!

2011. dec. 9. 10:23
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem bocsájtanám meg a pasimnak ha megcsalna!Mert ez a legmegalázóbb dolog 1 kapcsolatban.A pia meg nem mentség,kár rá fogni.Meg általában úgy szokott lenni,h aki egyszer megcsalt, megcsal többször is.
2011. dec. 9. 12:44
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Az alkohol nem kifogás, nem mentség. Felnőtt emberek vagytok.

Az alkohol nem cseréli ki az embert, csak feloldja a gátlásokat. Én nem tudnék egy ilyen emberrel együtt lenni.

2011. dec. 9. 15:22
 17/17 Lifeishard ***** válasza:
100%

Négy hónapja vagytok együtt, és ezalatt a rövidke idő alatt sem tudott hűséges maradni? Egy megcsalást még TALÁN meglehet bocsátani, de ha a piára fogta, akkor még kifogásokat is keres. Lapát.

26/F

2011. dec. 11. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!