Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy megcsalást még meg lehet bocsátani a pasidnak? 20/L
Fordítsd arccal az ajtó felé. Aztán orbitálisan rúgd hátsóba, hogy kiessen az ajtón. Aztán dobáld utána a cuccait, és zárd be az ajtót. Ja, a kulcsát vedd el!
Ha nem nálatok laktok, vagy nem is laktok együtt, akkor te távozz sietősen, ha nem laktok együtt, akkor egyszerű: küld el melegebb éghajlatra :)
Ahogy megboldogult kakasszerető ZJ énekelte: Egy jó asszony mindent megbocsát....
Ha szereted és őszinte megbánást látsz rajta akkor adhatsz neki még egy esélyt. (azért én a helyedben megpróbálnám leinformálni, hogy tényleg úgy történt-e ahogy állítja)
"nem tudok ilyenekben hinni neki. De állítólag szerelmes belém"
Ez már kapásból rossz:S:S Amúgy sem tudsz bízni benne + rátesz egy lapáttal.... adj neki te is lapátot...
:S nem úgy hangzik, hogy ennek a kapcsolatnak van jövője:( Találsz te nála különbet is!
Van egy párszázalékos kategória, ami felett szemet lehet hunyni, na, hát ez nem az!
Figyelj ide!
Nem értem miért vad idegen emberektől várod a választ?
Itt mindenki mást fog neked mondani,ez pedig nem igazán hiszem h elő fog segíteni a döntésben,de ok leírom pár szempontot,ami talán megkönnyíti a dolgodat,bár ezeket szerintem egyedül is képes lennél figyelembe venni!
Szeret téged?Nem úgy értem h el van e veled,hanem igazán szeret?
Megad mindent,kedves veled?
Jó hozzád?
Akármilyen bajod van fordulhatsz hozzá?
Kisegítene a bajból,számíthatsz rá ha magad alatt vagy?
Fordított esetben vajon ő megbocsájtaná?
Teszteld le! (biztos lesz aki olyat ír majd h bizalom így,bizalom úgy,nem szabad ilyet,de mégis megcsalt,és ez feljogosít a következő dolgokra,amiket írni fogok,tehát ne hallgass senkire!!)
Biztos van msn-je,face bookja,vagy my vip,te tudod!
Hozz létre egy áll profilt,tölts le hozzá netről vmi csajos képet,írj neki h megtetszett neked,szeretne e ismerkedni?Kérdezd meg van e barátnője?
Mentett beszélgetéseket,levelezgetéseket,alap h megnézheted,mert ha elkövetett egy ilyen dolgot,sztem egyértelmű h ehhez is teljes jogod van!
Ha észreveszed h kapható rá,vagy találsz vmi leleplező dolgot,úgy rúgd ki a pi.sába,hogy a lába se érje a földet.
Ha meg nem reagál a megkeresésre,látszik h változik,nem töm hazugságokkal,talán egy próbát megér,de akkor is jobb ha odafigyelsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!