Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meglehet bocsátani a megcsalást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglehet bocsátani a megcsalást?

Figyelt kérdés
Nem rólam van szó, csak érdekel. A fizikai nálam belefér talán egyszer, azonban az érzelminél rosszabbat nem tudok elképzelni. Itt felmerül a bizalom kérdéskör is. Ezt úgy értem, az ember kíváncsi és néha önző. Ilyenkor előfordulhat, hogy olyan helyzetbe kerül...és megtörténik a dolog. Ugyanakkor, ha engem szeret,nem kéne erőteljesebbnek lennie a kíváncsiságnak az irántam érzett szerelemnél. Nem tudom mennyire érthető, a kérdés tehát az ki, mit bocsátana meg és mi erről a véleménye?
2009. dec. 26. 19:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%
Hááááát ez fogós kérdés. Szerintem fizikai megcsalásnál mindenki megérdemel mégegy esélyt de tudatnám vele, hogy már nem tudok úgy megbízni benne, mint régen. Ha meg szerelmes valaki másba az egyértelmű, hogy végződik.
2009. dec. 26. 19:30
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Soha,semmilyen esetben nem tudnám megbocsájtani, a legapróbb megcsalást sem. Sok mindent elnézek, engedékeny vagyok, nem korlátozok senkit semmiben,e ha egyszer is megcsal(tökmindegy hogyan), akkor repül,és nincs visszaút. Sem enyhtő körülmény. A bizalmat nálam egyszer lehet eljátszani és ha én hűséges vagyok, elvárom a társamtól is.

21/L

2009. dec. 26. 19:30
 3/11 anonim ***** válasza:
56%
Szia! Engem az érzelemmentes megcsalás nem érdekel, nem tekintem megcsalásnak, úgysem jelent neki semmit, miért érdekelne? Az érzelmekkel teli megcsalást nem lehet megbocsátani viszont.
2009. dec. 26. 19:31
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
sztem ha megcsalásra sor kerül egy kapcsolatba vagy csak a gondolat...azt a kapcsolatnak nincs értelme folytatni...mert egy kapcsolat 2 ember és ott nincs helye egy 3diknak.
2009. dec. 26. 19:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Én meg tudnám bocsátani (emberileg meg tudom érteni), de ez persze nem változtatna azon, hogy a kapcsolatunk abban a pillanatban végleg véget érne, amikor kiderülne, hogy a nőm megcsalt.
2009. dec. 26. 19:42
 6/11 A kérdező kommentje:
A válaszokat átgondolva; ha belegondolok ésszel fel tudom fogni, hogy egy férfinak a szex az csak szex. Kielégülés és nem feltétlen szerelem. Én mivel nő vagyok, nagyban szerepet játszik az érzelem. Így ha átgondolnám megbocsátanék, de érzelmileg egyáltalán nem biztos, hogy túl tudnám tenni magam.
2009. dec. 26. 19:47
 7/11 anonim ***** válasza:
44%

"Én mivel nő vagyok, nagyban szerepet játszik az érzelem."

Nehogy azt hidd, hogy a férfi és a nő között ilyen lényeges különbségek vannak. Egyébként van egy kevés különbség, de nem ebben.

2009. dec. 26. 19:56
 8/11 A kérdező kommentje:
Utolsó:férfi vagy vagy nő? Örülnék ha kifejtenéd bővebben, érdekel. :)
2009. dec. 26. 20:02
 9/11 anonim ***** válasza:
44%

"Örülnék ha kifejtenéd bővebben"

Mit? Azt, hogy alig van különbség? Egyébként férfi vagyok.

2009. dec. 26. 20:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Egyet értek az előző válaszolóval! És szerintem úgy gondolja, hogy a férfi is ugyanúgy tud szerelmes lenni, és a szerelem, az szerelem. Ugyanazt érzi a két nem. Magyarul ez a legbénább kifogás, hogy a férfi az félrekúrhat, hiszen csak fizikai kielégülés és attól még szereti a párját, de ha a nő kavar félre, akkor meg kell kövezni, mert annak 100%, hogy érzelmi alapja van. Ekkora baromságot!

1.Rengeteg nő szexel teljesen érzelemmentesen, ezt akár el hiszik sokan, akár nem.

2.A férfi meg ha szerelmes, akkor akkor is szerelmes, amikor nincs vele a párja és szerelmes ember nem élvezkedik mással. Pont. Ezen nincs mit vitatkozni. Persze, kifogásokat meg mindenféle enyhítő körülményt lehet gyártani ("jaj hiszen csak részeg volt a drága amúgy totál belém van zúgva" stb), de felesleges. Ahogy valaki már írta: egy PÁRkapcsolatban nincs helye 3. személynek, legyen az nő vagy férfi.

2009. dec. 27. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!