Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglehet bocsátani a megcsalást?
Soha,semmilyen esetben nem tudnám megbocsájtani, a legapróbb megcsalást sem. Sok mindent elnézek, engedékeny vagyok, nem korlátozok senkit semmiben,e ha egyszer is megcsal(tökmindegy hogyan), akkor repül,és nincs visszaút. Sem enyhtő körülmény. A bizalmat nálam egyszer lehet eljátszani és ha én hűséges vagyok, elvárom a társamtól is.
21/L
"Én mivel nő vagyok, nagyban szerepet játszik az érzelem."
Nehogy azt hidd, hogy a férfi és a nő között ilyen lényeges különbségek vannak. Egyébként van egy kevés különbség, de nem ebben.
"Örülnék ha kifejtenéd bővebben"
Mit? Azt, hogy alig van különbség? Egyébként férfi vagyok.
Egyet értek az előző válaszolóval! És szerintem úgy gondolja, hogy a férfi is ugyanúgy tud szerelmes lenni, és a szerelem, az szerelem. Ugyanazt érzi a két nem. Magyarul ez a legbénább kifogás, hogy a férfi az félrekúrhat, hiszen csak fizikai kielégülés és attól még szereti a párját, de ha a nő kavar félre, akkor meg kell kövezni, mert annak 100%, hogy érzelmi alapja van. Ekkora baromságot!
1.Rengeteg nő szexel teljesen érzelemmentesen, ezt akár el hiszik sokan, akár nem.
2.A férfi meg ha szerelmes, akkor akkor is szerelmes, amikor nincs vele a párja és szerelmes ember nem élvezkedik mással. Pont. Ezen nincs mit vitatkozni. Persze, kifogásokat meg mindenféle enyhítő körülményt lehet gyártani ("jaj hiszen csak részeg volt a drága amúgy totál belém van zúgva" stb), de felesleges. Ahogy valaki már írta: egy PÁRkapcsolatban nincs helye 3. személynek, legyen az nő vagy férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!