Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan jól esne egy ölelés is már egy lánytól, kár, hogy nincs barátnőm sajnos nem is volt még pedig már 22 vagyok és nagyon tudnék szeretni, főleg, ha viszont szeretnek. Vajon fogok-e valaha kellene egy lánynak is, aki nekem is tetszik?
Nem is tudok aludni már jó ideje, semmi másra nem tudok koncentrálni úgy kb. fél éve csak a barátnőszerzésre, tudom szánalmas, de nem tehetek róla, nem bírom egyedül, megjelent valami fura változás bennem, felismertem, hogy szükségem van egy lányra, mert egyedül üres az életem.
Annyi szép lányt látok az utcán, bár kellenék valakinek!
Sajnos nem merek kezdeményezni, sosem mertem, még azt sem igazán tudom mennyi esélyem lehet a lányoknál, bár gondolom nem sok, mert tudok olyan fiúkról, akikre maguktól rámásznak a lányok úgymond. Gondolom nem lehetek valami vonzó a lányok szemében külsőleg, belső tulajdonságaim sem valami feltűnést keltőek.
Ha eddig nem kellettem a lányoknak, annak mi lehet a legfőbb oka, tényleg a külső vagy, hogy én egy csendesebb, visszahúzódó, háttérben megbúvó fiú voltam mindig is, esetleg mindez az oka?
Tegyél valamit a boldogságodért, és ne keseregj!
Társkereső oldalt próbáltál már? Még ma regisztrálsz valamelyikre, és holnap már lehet, hogy randizol!
Sok sikert és fel a fejjel!
ma 16:19
ó, már azzal kezdtem kb. 3 éve, de azóta sem kellettem senkinek sem
ja és utálok neten ismerkedni, élőben viszont nem tudom hol lehetne próbálkozni, mert a lányok nagyon elutasítóak velem szemben valamiért :(
Hát ja.. társkeresőn nem érdemes. Hülye p*csák szórakoznak az emberrel, vagy csúnya nők írogatnak az embernek. Az önértékelésnek nagyon rosszat tesz.
Szerintem menj el egy szórakozóhelyre a belvárosban, ülj le és iszogass valamit, hátha feloldódsz egy kicsit.
ma 17:16
Miért általánosítasz? és mi van azokkal, akik nem csúnyák, nem h.lye p.csák és egy társkeresö oldalon találták meg az igazit, és nem az utcán vagy egy szórakozóhelyen?
Pont, hogy jót tesz az önbizalomnak, mert az ember olyan emberekkel ismerkedik meg, akik szintén magányosak lehetnek, mint ő. S már nem is érzi olyan egyedül magát a problémájával.
Persze, hogy a társkeresőkön is vannak komolytalan emberek! Mindenütt vannak.
Vagy a szórakozóhelyekre csak komoly és szép lányok járnak? Akik soha nem szórakoznak a férfiakkal és csak komoly szándékaik vannak?
ma 17:24
hajdú-bihari vagyok, Debrecen környéki, többet privátban, aki akar írhat nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!