Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az baj ha nem szeretnék soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha nem szeretnék soha többet szerelmes lenni?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy szeretnék párkapcsolatot, de már annyiszor csalódtam, hogy elkerülöm azokat akikbe szerelmes lennék és inkább olyat keresk aki iránt csak szeretetet érzek és tiszteletet. Lehet vajon így boldogan élni?
2011. dec. 5. 08:54
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem,ezt szerintem úgysem tudod irányítani.

A szerelem nem kérdezi meg,hogy jöhetek e?!

2011. dec. 5. 08:59
 2/9 anonim ***** válasza:
hogy lehet párkapcsolat nélkül boldogan élni, az tény. viszont gyáván nem lehet, a gyávaság az élet egyik területén sem kifizetődő, te pedig éppen annak a jeleit mutatod.
2011. dec. 5. 09:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet olyan párral élni hiszen a szerelem mindig elmulik és ott marad a szeretet és tisztelet. De azt, hogy szerelmes leszel e valakibe azt tényleg nem te irányítod
2011. dec. 5. 09:12
 4/9 A kérdező kommentje:
most éppen kopogna de nem engedem, szóval én irányítom az életem. ha a szerelem elmúlik úgyis és marad a szeretet stb, akkor nem mind1 ha nem is volt lángoló szerelem? igen gyáva vagyok.
2011. dec. 5. 09:22
 5/9 anonim ***** válasza:

az írod "most éppen kopogna , de nem engeded" hát akkor ne engedd de mégis legyél vele :) és tudni fogod, hogy szerelmes vagy bele , de mégse :D

CSalódott itt már sok ember és még sokszor fog, de ne hidd, hogy minden srác/lány egyforma lehet pont életed nagy szerelme előtt zárod be a szíved ! Attól hogy szerelmes vagy lehet okosan csinálni a dolgokat !

2011. dec. 5. 09:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem baj. Sok fájdalmat megspórolsz így magadnak... Szerintem lehet élni szerelem nélkül is. Én 20felett vagyok és még soha nem voltam szerelmes, mondjuk azt nem mondanám, hogy boldog vagyok... Nekem azért csak hiányzik, holott nem is tudom milyen érzés:( /F
2011. dec. 5. 10:57
 7/9 anonim ***** válasza:
1. válaszoló: ott apont. Nem tudod irányítani.
2011. dec. 5. 11:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Fiú vagy vagy lány, és hány éves?
2011. dec. 5. 12:35
 9/9 anonim válasza:

Én teljesen értem mit mondasz, ugyanígy vagyok vele. Amennyi boldogságot hoz ugyanannyi fájdalmat és sebezhetőségét.

Ahogy mondtad, ugyanaz a vége a lángolónak és a megtervezettnek. Adlak.

L

2019. aug. 5. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!