Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tényleg nem szeretnek előre tervezni? Lehet, hogy a pasim nem is szeret engem? Vegyem lazán, és akkor jobb lesz?
A férfiak tényleg nem szeretnek előre tervezni?
-> de igen. hazudik a kutya.
Lehet, hogy a pasim nem is szeret engem?
-> szeret megdugni. ennyi. szó szerint kimondta hogy nem tervez veled.
Vegyem lazán, és akkor jobb lesz?
-> hát ha neked ez így jó. :)
Mi általában úgy alakítjuk az életünket hogy minden instantban jön. pl egyzser fogjuk magunkat elmegyünk 1 hétre mert kedvünk támadt egy kis magányra stb. Barátod biztos szeret de nem akar belegondolni a jővőjébe mert még bármi jöhet. Nem tudom hogy hány évesek vagytok ez általában kortól függ.
20/F
21, l, 25, f
igen, tudom.. de nem akarom azt hinni h nem tervez velem.. pedig nyilvan velem tervez.. meg az a furi, h én nem vagyok ilyen, de ő nagyon elcsavarta a fejemet :D
Tipikus nő vagy :) Mondom ezt én, a másik nő. Szóval igen, a pasik egy része ilyen. Nagyon fiatalok vagytok még, de te már lekötnéd magad mellette, ha nem is örökre, de hosszabb távra, ő meg még nem, és ennek jelét is adta. Ha nem szenvedsz nagyon ettől a helyzettől, akkor próbáld elfogadni. A pasik nagy része kicsit később "érik be" érzelmileg, mint mi nők, később kapcsol be bennük az, hogy meg akarnak állapodni valaki mellett. Attól még szerethet, de tuti nem halálosan szerelmes beléd. Kérdés, mióta vagytok együtt? Mert ha még rövid ideje, akkor ez változhat, ha hosszabb ideje, akkor picit gázosabb a szitu.
Ja, és semmit nem kell tenned, hogy megfelelj neki, legyél önmagad és kész. Ha szeret, így fog szeretni, ha nem szeret, akkor sem fog ha fogysz húsz kilót, szőkére festeted a hajad és műkörmeid lesznek, vagy akármi.
"mit tegyek, hogy megfeleljek neki "
Többek közt ne kérdezz ilyesmiket... Erre nem neki kell megadnia a választ, hanem neked kell tudnod, érezned, kitalálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!