Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak tényleg nem szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak tényleg nem szeretnek előre tervezni? Lehet, hogy a pasim nem is szeret engem? Vegyem lazán, és akkor jobb lesz?

Figyelt kérdés
nem azt mondom, hogy félvállról vesz, csak amikor tegnap arról beszélgettünk, hogy mit tegyek, hogy megfeleljek neki akkor azt mondta hogy ezen hülyeség gondolkodni, mert senki se marad örökre együtt.. ezzel egy kicsit lehangolt.. persze, nem azt mondom, hogy feleségül akarok hozzá menni, de játékszer sem óhajtok lenni :( persze, nem érzem hogy igy lenne, csak nem tudom, hogy akkor ő mit érez. azt mondja, hogy szeret engem. és nem kell változnom, mert olyannak szeret, amilyen vagyok. meg amikor megkérdeztem tőle, hogy hogy képzeli el magát 10 év múlva, akkor engem nem vett bele, azt mondta hogy úgy képzeli el, hogy nincs felesége meg gyereke se. nem vagyok én se se házasság-, se családpárti, de akkor most azért abban biztos lehetek, hogy szeret?
2011. dec. 5. 11:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ez meg egy hülye kérdés hogy:"mit tegyek, hogy megfeleljek neki" Ez egy hihhetetlenül hülye kérdés. Olyannak kell lened amilyen vagy nem olyannak amilyennek ő akar. -.-
2011. dec. 5. 11:54
 2/13 A kérdező kommentje:
igen, ezt ő is mondta. hogy fogadjam el magam, nekem is könnyebb lesz. de amikor ezt mondja, mindig azt hiszem, hogy azt mondja h igazabol csunya vagyok.. pedig ez tuti h nem igy van, mert ha már kicsit hozzábújok, vagy valami, akkor már feláll neki, és azért ez csak jelent valamit..
2011. dec. 5. 11:56
 3/13 anonim ***** válasza:

A férfiak tényleg nem szeretnek előre tervezni?

-> de igen. hazudik a kutya.

Lehet, hogy a pasim nem is szeret engem?

-> szeret megdugni. ennyi. szó szerint kimondta hogy nem tervez veled.

Vegyem lazán, és akkor jobb lesz?

-> hát ha neked ez így jó. :)

2011. dec. 5. 12:00
 4/13 A kérdező kommentje:
nem mondta h nem szeret tervezni.. vagyis szó szerint nem.. és honnan veszed, h szeret megd.gni?
2011. dec. 5. 12:10
 5/13 A kérdező kommentje:
az lenne a baj, ha nem szeretne :S
2011. dec. 5. 12:10
 6/13 anonim ***** válasza:

Mi általában úgy alakítjuk az életünket hogy minden instantban jön. pl egyzser fogjuk magunkat elmegyünk 1 hétre mert kedvünk támadt egy kis magányra stb. Barátod biztos szeret de nem akar belegondolni a jővőjébe mert még bármi jöhet. Nem tudom hogy hány évesek vagytok ez általában kortól függ.

20/F

2011. dec. 5. 12:11
 7/13 A kérdező kommentje:

21, l, 25, f

igen, tudom.. de nem akarom azt hinni h nem tervez velem.. pedig nyilvan velem tervez.. meg az a furi, h én nem vagyok ilyen, de ő nagyon elcsavarta a fejemet :D

2011. dec. 5. 12:13
 8/13 anonim ***** válasza:
40%

Tipikus nő vagy :) Mondom ezt én, a másik nő. Szóval igen, a pasik egy része ilyen. Nagyon fiatalok vagytok még, de te már lekötnéd magad mellette, ha nem is örökre, de hosszabb távra, ő meg még nem, és ennek jelét is adta. Ha nem szenvedsz nagyon ettől a helyzettől, akkor próbáld elfogadni. A pasik nagy része kicsit később "érik be" érzelmileg, mint mi nők, később kapcsol be bennük az, hogy meg akarnak állapodni valaki mellett. Attól még szerethet, de tuti nem halálosan szerelmes beléd. Kérdés, mióta vagytok együtt? Mert ha még rövid ideje, akkor ez változhat, ha hosszabb ideje, akkor picit gázosabb a szitu.

Ja, és semmit nem kell tenned, hogy megfelelj neki, legyél önmagad és kész. Ha szeret, így fog szeretni, ha nem szeret, akkor sem fog ha fogysz húsz kilót, szőkére festeted a hajad és műkörmeid lesznek, vagy akármi.

2011. dec. 5. 12:27
 9/13 anonim ***** válasza:

"mit tegyek, hogy megfeleljek neki "

Többek közt ne kérdezz ilyesmiket... Erre nem neki kell megadnia a választ, hanem neked kell tudnod, érezned, kitalálnod.

2011. dec. 5. 12:47
 10/13 A kérdező kommentje:
nem vagyunk régóta együtt, nem fél a komoly kapcsolatoktól. az előzők is komolyak voltak neki..
2011. dec. 5. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!