Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Melyik jobb? (ajándék)
Sajnos mi ketten a párommal szerintem soha nem fogjuk tudni kiismerni egymás ízlését, mert mindig változik mindkettőnk ízlése. :D Tudom, hogy nem ez a lényeg, de nagyon szeretném, ha az ajándék, amit adok neki, kívülről is jól nézne ki. Nem tudom, melyik csomagolás néz ki jobban férfiszemmel. (Kedvesemnek sokszor furcsa ízlése van, ezért nem tudom.)
Arra szavazzatok, hogy melyik szalag jobb (1x-es vagy 2x-es; masnis vagy masni nélküli stb.), illetve melyik szín szebb ahhoz a dobozkához. Köszi!! :)
Itt vannak:
[url= [link]
[url= [link]
[url= [link]
[url= [link]
[url= [link]
[url= [link]
[url= [link]
[url= [link]
igen, mivel a szerelme ajándékáról van szó.
egyébként szerintem utolsó :) az kicsit esküvői gyűrűtok feelinges :D :)
Köszönöm az eddigi válaszokat, de várok még. :)
Azt nem szeretném, hogy esküvői gyűrű feelinges legyen, mert szerintem furán jön ki egy lánytól, ha amit barátjának adni akar az úgy néz ki, mintha esküvői gyűrű lenne benne? Vagy nem?
Írjatok még! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!