Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ajándék lenne a jobb?
Egy hónapja vagyok együtt a párommal és névnapja lesz, van 3 ajándék amin gondolkozok, az lenne a kérdés melyiknek örülne jobban vagy melyik a jobb szerintetek.
Közös képet szeretnék vagy bögrére vagy párnahuzatra vagy macinak a pólójára rakatni, melyik lenne a jobb? Fiúnak kell
Én is a párnára szavazok!
Attól is függ, hány évesek vagytok, mert a macit lehet h már nem kéne... A párna pedig elég személyes szerintem! És egy fiúnak is biztos tetszik. Ha pedig a praktikus dolgokat szereti, a bögre is jó ötlet!
szerintem is a párna ;)
hol lehet csináltatni ilyen varázsbögrét?:)
viszont... ha mennek hozzá mások, meglátogatni, vagy haverok, vagy akárki, és benéznek a szobájába, egyből az ágyra, onnan pedig a párnára vetődik a tekintetük... És ha még nem vagytok olyan régóta együtt, lehet, hogy kicsit meglepődnének rajta, vagy akármi... Ezért én a bögrére szavazok.
A párnahuzatot idővel úgyis tisztítani kell, és kikopik a kép, a bögrét viszont naponta használja,reggel ihatja abból a kávét... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!