Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Melyik jobb? (ajándék)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Melyik jobb? (ajándék)

Figyelt kérdés

Sajnos mi ketten a párommal szerintem soha nem fogjuk tudni kiismerni egymás ízlését, mert mindig változik mindkettőnk ízlése. :D Tudom, hogy nem ez a lényeg, de nagyon szeretném, ha az ajándék, amit adok neki, kívülről is jól nézne ki. Nem tudom, melyik csomagolás néz ki jobban férfiszemmel. (Kedvesemnek sokszor furcsa ízlése van, ezért nem tudom.)

Arra szavazzatok, hogy melyik szalag jobb (1x-es vagy 2x-es; masnis vagy masni nélküli stb.), illetve melyik szín szebb ahhoz a dobozkához. Köszi!! :)

Itt vannak:

[url= [link]

[url= [link]

[url= [link]

[url= [link]

[url= [link]

[url= [link]

[url= [link]

[url= [link]

2011. máj. 27. 18:38
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Egyébként nem Inter-szurkoló.
2011. máj. 27. 18:52
 12/19 A kérdező kommentje:
Ja, hát a fehérnemű az rajtam lesz (legalábbis egy darabig), nem a dobozon. :D
2011. máj. 27. 18:53
 13/19 anonim ***** válasza:

Szerintem egy tábla csokinak is örült volna.

Az be van csomagolva csak az árat kell leszedni róla

2011. máj. 27. 18:57
 14/19 anonim ***** válasza:

nekem a 3. tetszene a legjobban.

de te is tudod remélem hogy ugy sem fogjuk tudni kitalálni:)

viszont aranyos ötletnek tartom hogy így "szavazást" írsz ki, még meg is beszélhetitek utána hogy miért pont úgy csomagoltad :)

2011. máj. 27. 18:59
 15/19 anonim ***** válasza:
Milyen feltánően magabiztos és döntésképes vagy!
2011. máj. 27. 19:29
 16/19 A kérdező kommentje:
ma 18:59 - Köszi! :)
2011. máj. 27. 19:39
 17/19 A kérdező kommentje:
ma 19:29 - Milyen feltűnően "messzemenő" következtetést tudtál levonni egyetlen példából. Hiszen ettől már "megismerted", hogy másban hogy döntök. :D Na ne röhögtess. Csak szeretném, ha ez a nap tökéletesen sikerülne a részleteket tekintve is. És hogy miért nem válaszottam én, mert nem vagyok férfi, és nem tudom, mi tetszik a férfiaknak. Te sosem törekedtél egy napig a tökéletesre, amikor meg akartad lepni a párod? Te még sosem kérdezted meg a virágboltost, hogy az összeválogatott virágok jól néznek-e ki együtt, amit a barátnődnek viszel? Mert vannak olyan csokrok, amik nem túl szépek, és olyanok, mintha a temetőbe lettek volna tervezve. De szerintem te még nem jártál így, mert szerintem ilyen hozzáállással nem volt még barátnőd. :D
2011. máj. 27. 19:43
 18/19 anonim ***** válasza:

annyira nem birom,mikor valaki elkezd vlit oltogatni,mert rossz temaba irta. annyi joindulat nincs benne,h eszrevegye ,h a kerdező boldog,és jot akar masnak? na mindegy...

nekem az utolso kettő tetszett legjobban(:

2011. máj. 27. 19:57
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ neked is! :)
2011. máj. 27. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!