Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy heverhetném így ki?
17 éves srác vagyok, 2 hónapja lett vége az egyéves kapcsolatomnak, és nem tudok egyről a kettőre jutni.
Ő volt a mindenem, az első nagy szerelmem, azthittem innen már egyenes út az esküvő, a gyerekek és a kis házunk. Én nagyon nagyon szerettem őt, elmondhatatlanul, de ő megcsalt, és azóta is a sráccal van, hatalmas csalódás volt ez nekem, hogy egyik nap még szeretett, másnap meg már szia nekem más van. Mit tehetnék? Bármit megtettem volna érte, bárhova nézek őt látom, mindenről ő jut az eszembe, srác létemre belebetegszem, pedig 2 hónapja szakítottunk. Életre való srác vagyok, több lánnyal járhattam volna azóta akik szépek-okosak de még sem olyanok mint Ő. Nem tudnék már vele járni, de nagyon fáj hogy egy év csak így ki az ablakon, és érzelmileg/belül is összetörtem. Mit tanácsoltok? Buli-haverok alap, de még sem megy. Nagyon köszönöm a válaszokat!
legelőször magadban kell lezárnod, el kell fogadnod, hogy bármennyire is szereted a ti időtök már lejárt... ez így van rendjén, neked nem ő volt a legmegfelelőbb.
ha képes leszel úgy felkelni reggel, hogy már nem fog hiányozni az az időszak amit együtt töltöttetek (mert nem hiszem, hogy a lány hiányzik csak az érzés), akkor nyugodtabb leszel és kereshetsz valaki mást aki kitülti a benned lévő űrt.
f*ck yea még jó is lett ez a szöveg :D
Szia!
Nekem úgy tűnik, hogy te 17 éves fiú létedre túl sokat vártál ettől a kapcsolattól. Egyfajta rózsaszín ködbe futtatott álomvilág amiben éltél. Lehet, hogy azért lépett le a barátnőd, mert ő túlságosan kötöttnek érezte az kapcsolatot. Elhiszem, hogy most nagyon rossz neked. Nem elég, hogy mindent megtettél érte, de azzal, hogy félre lépett még meg is alázott.
Most az lenne a legfontosabb, hogy el tudd őt engedni.
Anyukáddal vagy Apukáddal nem tudod megbeszélni ezt a csalódást. Hátha a vigasztaló szavuk egy kicsit enyhítenének bánatodon.
Fiatal vagy. Előtted az élet. Az hogy ez a busz most elment és nem vett fel még nem azt jelenti, hogy később nem lesz egy másik aki fel vesz.
Szerintem nem feltétlen az a jó megoldás, ha leiszod magad és rögtön új csaj után nézel.
Először a mostanit kell véglegesen elengedned, túl jutni a válságon. Tanulni a hibáidból ( mert elképzelhető, hogy voltak). És nyitott maradni a világra.
"The first love is never the true one": az első szerelem soha nem az igazi - mondta annó,17 éves koromban egy ma már 70-es éveit taposó német ajkú ismerősöm,Eva Maria s utólag belátom teljesen igaza volt.
Ma 29 éves vagyok,jövő nyáron leszek 30.
Nagyon rossz ilyenkor,az ember folyton marcangolja önmagát,vagy szidja a másikat,s közben arra gondol,milyen jó lenne most vele,vagy épp miért kellett így lennie.
Voltam én is így,ismerem az érzést,kb.5 éve lett vége egy 3 éves kapcsolatomnak,azóta semmi komolyabb nem volt,sőt igazán a lányok se találnak meg.Valahogy nem olyan nekem semmi se,mint régen.
Mondjuk most januárig sokat dolgozom,utána úgy néz ki nem lesz munkám sajna,s akkor talán a munkakeresés mellett majd talán több időm jut a társkeresésre is.
Nekem most sajna a munkám miatt nem aktuális a bulizás-csajozás,viszont van egy lány aki nagyon tetszik és úgy látom talán neki se vagyok közömbös.
Szóval bulizz-csajozz,tombold ki magad,és közben egyszer csak majd lehet épp olyankor talál meg az igazi,amikor épp nem is sejtenéd!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!