Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Hány pasitok volt eddig?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Hány pasitok volt eddig?

Figyelt kérdés

Csak szeretnék egy "felmérést" csinálni, hogy másoknak hány kapcsolatuk volt már, és összenézni az enyémmekkel...:) ;)

Mindne érdekel: komoly, egyéjszakás, érzelmek nélküli szexkapcsolat, stb...

Kort is írjatok pls *-* :)

18/L

2011. dec. 7. 12:53
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

"s bezzeg a pasiknál? 10 csajod volt 4 év alatt??!!

úÚÚÚÚ mekkora királyvagy....

én meg k*rva...hát tényleg nagyon jó...-_-

"

Mert minket nem kell meghódítania a lányoknak, de téged meg kell(meg kéne) hódítani, és ha ez sokaknak sikerül te annyit is érsz...Az a pasi akinek sok nője volt az ügyes és király, mivel sok nőt meg tudott hódítani, ezzel szemben neked mit is kell tenned egy pasiért?Semmit...mert ő szed fel téged nem te őt.

Ezért ciki a 10, és igen is az én környezetemben az ilyen lányoknak elterjed a hírük és senki nem akar velük járni, de még szexet sem.

2011. dec. 8. 06:29
 42/49 anonim ***** válasza:
Persze a pasik szentek... mindig mondogatják: hogy fújjj még bottal sem... mégis vannak prostik a világon. Miért? a sok idióta pasi miatt.. nektek aztán mindegy milyen egy csaj,hiába a nagy szöveg.
2011. dec. 8. 07:24
 43/49 anonim ***** válasza:
ha mindegy lenne milyen egy csaj nem itt sírna sok csaj neten, hogy nem volt barátja nem kezdeményez nála senki...ennyit erről.
2011. dec. 8. 07:43
 44/49 anonim ***** válasza:
a pasik sem szentek, de egy olyan lakat, amit sok, és egyre több kulcs tud kinyitni, az kurv@ra rib*nc lakat... majd 20-25 évesen kiégve rájöttök...
2011. dec. 8. 09:47
 45/49 A kérdező kommentje:

ügyes meg király....hát nagyon...-_-

k*rva nehéz egy csajt részegen, vagy drogos buliba felszedni atom kiütve tényleg...

nem magamra céloztam, én is járok bulizni, és kerestem az "igazit" azért voltam ennyi pasival. Rossz emberismerő vagyok az lehet, de egyáltalán nemvagyok szex, meg pasifüggő, mert a mostani pasim előtt fél évig senkim sem volt.

2011. dec. 8. 13:13
 46/49 anonim ***** válasza:
17 vagyok és több mint 3 éve vagyok a barátommal, aki az első és borzasztóan szeretem őt:)) nem a mennyiság számit hanem a minőség:)
2011. dec. 8. 20:24
 47/49 anonim ***** válasza:

Te kis ribizligizi :D

Egy palinak minél több nője volt, annál nagyobb király, viszont ha egy csajnak minél több palija volt annál nagyobb k.rva ;)

2011. dec. 12. 05:20
 48/49 anonim ***** válasza:
Pasik... kikell őket használni :D:D olyan buták mint a tök
2011. dec. 12. 09:39
 49/49 anonim ***** válasza:
10 kapcsolatom volt (ebből 2tini kapcsolat szex és minden mentes) és 5szexkapcsolat. 31vagyok 27évesen mentem férjhez igy ezzel be is záródott a kör. Nem vagyok büszke a nagy számokra de ez van...
2019. dec. 19. 14:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!