Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Hány pasitok volt eddig?
Csak szeretnék egy "felmérést" csinálni, hogy másoknak hány kapcsolatuk volt már, és összenézni az enyémmekkel...:) ;)
Mindne érdekel: komoly, egyéjszakás, érzelmek nélküli szexkapcsolat, stb...
Kort is írjatok pls *-* :)
18/L
Bezzeg ha egy pasi azt írja már 50 nője volt az menő... szerintem meg egy szégyen.
3 barátom volt eddig ( szex,petting nélkül. Nem volt hosszú kapcsolat,az 1. barátommal fél év,második 3 nap XD )
3. barátommal vagyunk már 2 éve együtt. Komoly kapcsolat. Szerintem.
18/L
köszi, hogy végre valaki normálisat is ír. :)
Kicsit én akkor eltérek az átlagtól..:(
nem szégyenlem, most vagyok a 10. pasimmal az életemben...:S
14 évesen vesztettem el, volt egy komolyabb kb 1 éves kapcsolatom, szóval oylan 3 év alatt jött össze ennyi srác..:(
pár hónapos kapcsolatok voltak..., volt akit én dobtam, volt aki engem dobott, miután megvoltam neki..:(
Egyéjszakás kalandom nem volt, soha.
Sok pasival én sem tudtam ,hogy miért jöttem össze..:( nem is tetszettek meg semmi, csak kedves volt, jóhumorú, meg "lovagias", és nagyon nagy szivem van, ezért nem tudtma mindent elküldeni..:(
nem tartom amgam r*bancnak emg cafkának, és kicsit irigylem azt aki már a 2. vagy 3. pasinál emgtalálta az "igazit" ami nekem még mindig várat magára..:(
Szerintem az lehet a baj, hogy túl könnyen adod magad. Nem kell minden 'lovagias' pasinak rögtön széttárni a lábaidat. És nem ciki ismerkedni sem akár 3-4 hónapon keresztül sem. Válogasd meg az illetőket, ne viselkedj olcsó módon.
Ha valakivel összejössz, az nem jelenti feltétlenül azt, hogy akkor azonnal szexelni is kell vele. Hagyd, hogy küzdjön, harcoljon érted, és hogy bizonyítson neked. Tehát a nagy szívedet tedd félre. :)
24/n
fiatal voltam...mosmár azért nemígymegy...:)
és az utsónak meg üzenem, hogyha én szétgágogtam, akkor valoszínű hogy sokaknál ígyvan, csak titikolják...;)
én nem fogok hazudozni, különbenis, az oldal névtelen, szoval senki nem tudja kivagyok..;)
és ha tudná is, nemérdekelne, mert az ismerőseim mind tudják ezt, szóval semmit sem titkolok...:)
24/n
köszi szépen..:)
magam se tudom miért jöttem velük akkor össze..:( nemtudom megmagyarázi..:(
Mosmtár azért válogatok elég rendesen, a msptani pasimat is sok csaj kinézi a kezemből, akiknek legszivesebben kikaparnám a szemét..;)
Nincs mit. :) Azért ne csak külső alapján válogass. Mikor azt írtam, hogy válogasd meg őket,akkor inkább arra gondoltam, hogy próbáld meg kiszűrni, hogy ki utazik arra, hogy csak lefektessen. Azt a típust kerüld szépen el. :)
24/n
értem, hogy mire gondolsz..:)
ő nem olyan..:), nagyon jól megvagyunk vele, és én akartam a szexet hamarabb, ő mondta, hogy várjunk még egy kicsit..:) szóval nem arra utazott..:) ez 100 % :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!