Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Hány pasitok volt eddig?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Hány pasitok volt eddig?

Figyelt kérdés

Csak szeretnék egy "felmérést" csinálni, hogy másoknak hány kapcsolatuk volt már, és összenézni az enyémmekkel...:) ;)

Mindne érdekel: komoly, egyéjszakás, érzelmek nélküli szexkapcsolat, stb...

Kort is írjatok pls *-* :)

18/L

2011. dec. 7. 12:53
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:

akkor járj 20 éves szüzekkel...;) de télleg.

most nem sértésből meg semmi.

én is osztom ezt az apácaképzős dolgot amúgy, én minden fiúmmal megvártam az 1 hónapot minimum...

2011. dec. 7. 17:25
 32/49 anonim ***** válasza:
77%
Nem szüzekről van szó, csak nem szeretem az aidses ku*vákat, ez kb, olyan mintha egy útszéli prostihoz mennék.
2011. dec. 7. 17:30
 33/49 anonim ***** válasza:
55%
Hát ja 4 év alatt 10 pasi, ha így haladsz, akkor 34 éves korodra eléred az ötvenet.
2011. dec. 7. 17:39
 34/49 A kérdező kommentje:

....azért erős túlzás útszéli prostinak nyilvánítani már bocs...-_-

és bezzeg a pasiknál? 10 csajod volt 4 év alatt??!!

úÚÚÚÚ mekkora királyvagy....

én meg k*rva...hát tényleg nagyon jó...-_-

2011. dec. 7. 17:48
 35/49 anonim ***** válasza:
50%
A férfinak más az evolúciós szerepe, de egy 18 éves srác esetében a 10 csaj szintén azt jelenti, hogy ész nélkül belemegy minden kapcsolatba....
2011. dec. 7. 17:54
 36/49 A kérdező kommentje:

bírom ezt....a férfiak arra vannak teremteve, hogy szétszórják a "magvaikat", bármiylen selejtesek is...

de aztnemgondoljátok, hogy főként azért volt ennyi pasim, mert akikkel összejöttem később kiderült, hogy megcsalnak, kocsmáznak elég durván, agresszívak, és mindezt leplezik míg udvarolnak, és később derül ki róluk?!

jóhogynem leszek együtt egy csődtömeggel, csakazért, hogy ne romboljak statisztikát...-_-

am megsúgom, egy srácnak sokszor azért van sok nő az életében, mert egyik sme bírja ki melette...rosz az ágyba, figyelmetlen, stb stb, hiába adonisz kívülről...

2011. dec. 7. 17:59
 37/49 anonim ***** válasza:
Jah mert a férfiak azoknak csak a dolguk hogy gyereket dugjanak... utálom mikor ezzel jönnek hogy annál menőbb egy pasi minnél több nője van. Pasik úgyanúgy lehetnek HIV fertőzőttek sőt a nők tőllük kapják el... meg minden nemibeteg sz@rt
2011. dec. 7. 18:06
 38/49 anonim ***** válasza:
Arról nem tehetünk, hogy tízszer könnyebben kaptok el bármilyen nemi betegséget, mint mi....
2011. dec. 7. 18:13
 39/49 anonim ***** válasza:
Egyébként egy szóval sem mondtam, hogy menőbb lenne, egy olyan férfi aki hetente váltja a nőjét, azt csak ti képzeltétek hozzá. Az az igazán menő, aki ilyen fiatalon éveket, később egy egész életet le tud élni egy emberrel.
2011. dec. 7. 18:15
 40/49 anonim ***** válasza:

szűz vagyok, 0 pasim volt

16/L

2011. dec. 7. 21:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!