Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Hány pasitok volt eddig?
Csak szeretnék egy "felmérést" csinálni, hogy másoknak hány kapcsolatuk volt már, és összenézni az enyémmekkel...:) ;)
Mindne érdekel: komoly, egyéjszakás, érzelmek nélküli szexkapcsolat, stb...
Kort is írjatok pls *-* :)
18/L
akkor járj 20 éves szüzekkel...;) de télleg.
most nem sértésből meg semmi.
én is osztom ezt az apácaképzős dolgot amúgy, én minden fiúmmal megvártam az 1 hónapot minimum...
....azért erős túlzás útszéli prostinak nyilvánítani már bocs...-_-
és bezzeg a pasiknál? 10 csajod volt 4 év alatt??!!
úÚÚÚÚ mekkora királyvagy....
én meg k*rva...hát tényleg nagyon jó...-_-
bírom ezt....a férfiak arra vannak teremteve, hogy szétszórják a "magvaikat", bármiylen selejtesek is...
de aztnemgondoljátok, hogy főként azért volt ennyi pasim, mert akikkel összejöttem később kiderült, hogy megcsalnak, kocsmáznak elég durván, agresszívak, és mindezt leplezik míg udvarolnak, és később derül ki róluk?!
jóhogynem leszek együtt egy csődtömeggel, csakazért, hogy ne romboljak statisztikát...-_-
am megsúgom, egy srácnak sokszor azért van sok nő az életében, mert egyik sme bírja ki melette...rosz az ágyba, figyelmetlen, stb stb, hiába adonisz kívülről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!