Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már megint sikerült hülyét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már megint sikerült hülyét csinálnom magamból a barátom előtt, az idióta komplexusaim miatt. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Van egy haverja, az együtt lakott egy lánnyal amikor másik országban voltak, a lánynak van barátja. És onnan ismeri a barátom ezt a csajt, és egy bulin készitettek egy közös képet a haverjaval a lannyal meg vele. De nem ölelte át vagy hasonló, ártatlan kép.. és most bejelölte a lány egy közösségi oldalon, én meg nem tudom hogy miért, kiakadtam, hogy akkor most mi van. De aztán mondta, hogy őt ez nem is nagyon érdekli, és hogy a lány jelölte be, ő csak vissza.. és hogy rosszulesik neki, hogy ennyire nem bizok benne. Most meg eszem magam, mert amúgy jófej srác, meg minden. A hétvégét is együtt töltöttük, minden ok volt. Aztán egy ilyen hülyeségen kiakadok.. nem is értem magam.. jönnek a vizsgák, meg minden, meg volt egy exem, akivel rossz volt a kapcs. h tudnék változtatni?
2011. dec. 6. 23:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Most kegyetlen leszek hozzád, de

NEKED NEM VALÓ PÁRKAPCSOLAT!

Amíg nem tudsz egy önálló lény lenni egsézséges önértékeléssel ,aki szereti és elfogadja magát, a világot és a párját, addig csak megnyomorítod a magad és a párod életét.

Szerintem addig nem kezdj fiúval amíg nem jöttél rendbe magaddal ,mert ez az út lefelé visz mint fölfelé.

Abban meg senki nem tud neked segíteni, hogy hogyan váljál ÖNÁLLÓ lénnyé. Ez a te belső csatád és ha elbuksz... akkor vesztettél egy szép teljes életet.

22/L

2011. dec. 7. 00:40
 12/18 A kérdező kommentje:
hat nekem tenyleg nem való.. és soha többet nem is lesz, nem akarok többet.. :S
2011. dec. 7. 01:29
 13/18 anonim ***** válasza:

"Hát kb az a probléma, hogy lányból vagy. A lányok minden megoldásra generálnak egy problémát."

Nem.. minden megoldásra 3 problémát..

Amúgy meg igaza van itt pár válaszolónak. Hidd el, hogy vagy olyan jó nő, mint az összes többi, sőt jobb. Szeresd magad és akkor már megváltozol. A pasid meg amíg veled van szeret úgyis.. ha meg nem kellesz már neki, ez a fajta úgyis megbeszéli veled normálisan.

Elkurvulni meg minek? Nehogy már ez legyen egy érzékeny csaj első megoldása a problémákra.. :D

2011. dec. 7. 02:23
 14/18 anonim ***** válasza:

ma 01:29

Hagyd ezt a hülyeséget!!!

Inkább nézegesd a videoklinika oldalát a Csernus videókat! Biztos h mondd valamit a féltékenységre is!

2011. dec. 7. 09:08
 15/18 anonim ***** válasza:

Inkább nézegesd a videoklinika oldalát a csernus videókat! Biztos h mondd valamit a féltékenységre is!

16/18 anonim ***** válasza:

Inkább nézegesd a videoklinika oldalát a Csernus videókat! Biztos h mondd valamit a féltékenységre is!

17/18 A kérdező kommentje:
irt a lany h ő jelölte be.. szal nincs gond, de tiszta ideges volt h hagyjam az ilyen gyerekes hülyeségekkel, mert h akkor majd kitöröl az ismerősei közül.. hat gondoltam, annyi baj legyen, most nehogy már :D mert én előbbről is ismertem a lányt, soha nem volt vele gáz olyan szinten..
2011. dec. 7. 10:25
 18/18 A kérdező kommentje:
tiszta hülye vagyok.. tudhatnám h nem csal meg egyszerűen nem az a fajta.. már ha van ilyen pasi.. fuu, most lesz 3 zh, lehet h amiatt is idegesebb vagyok, na meg távkapcsolat. :(
2011. dec. 7. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!