Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit csináljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel úgyvolt hogy ma együtt leszünk. Tegnap este azt mondta, nem megy sehova bulizni otthon lesz. Reggel írt, hogy szeret stb. Mondta hogy elég szarul van, ivott este és ha jobban lesz akkor jön. Mondtam, hogy rendben ha rosszul van nem muszáj a ma . Azt mondta hogy lesz ma minden ugy ahogy megbeszéltük. Aztán írta, hogy neharagudjak nem lesz ma van egy kis gáz. Hívom, rámnyomta 2x írta, hogy nem tud most beszélni. Mondom mondjad már mibajod, írja hogy kocsikáztak de semmi. K.rva ideges vagyok. Szerintetek mit tehetnék?
2011. dec. 4. 14:53
 1/6 anonim ***** válasza:
megértem hogy gyanús, de néha nem oylan paranoid a helyzet :) Természetes, hogy féltékeny vagy, de várj vele, mert nem mindig oylanok azok a jelek, hogy görcsölnöd kelljen rajta! én voltam ebben a cipőben; mindent túlbonyolítottam, mert féltékeny voltam, aztán amikor láttam és beszéltem vele, elmondta mi volt,m és rájöttem, hogy tökre alaptalanul és fölöslegesen járattam magamat. Tesó! csak ártasz vele magadnak! de igazából ez amolyan... ismered-nemismeredd kérdés! ha tudod hogy milyen csaj, és megcsal, akkor tudod te is a válkaszt! ha pedig ismered, és tudod hogy hű, és megbízható?! akkor minek húzod magad? :) nyugika! menj el teis valamerre! kedvenc haverral csapj be egy sört vmi jókis kricsmiben! meglátod; Hipp-hopp elterelődnek azok a csúnya gondolatok! És végül... az asszonypajtás is megjön majd :) --Chocky--
2011. dec. 4. 15:01
 2/6 anonim válasza:

15:01 :D Így van!

Szerintem Chooky mindent leírt! :)

Ugyan ez a véleményem! :)

2011. dec. 4. 15:16
 3/6 A kérdező kommentje:
A probléma nem azzal van, hogy féltékeny vagyok hogy mitcsinált hanem hogy megbeszéltük hogy jön, erre mondta hogy szarul van oké ebbe belenyugodtam de ezután elment kocsikázni valami f.szfejjel akivel megcsusztak és bementek valami kertbe, azt baja nincs senkinek csak az kur fel hogy itt is lehetne ha már megigérte nem mindenféle k.csöggel aki vezetni nem tud elmenni kocsikázni.. áááá
2011. dec. 4. 15:22
 4/6 anonim válasza:

Nyugi!

Ajánlom neked, hogy ülj le vele és beszéljétek meg a problémádat! Ha nem beszéled meg és magadba őrölöd, később lehet nagyobb adagban jön ki és akár szakíthattok is!

MINDENT BESZÉLJETEK MEG! :)

2011. dec. 4. 15:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy ha a muki vezetett, akkor a barátnőd miért nem tudott beszélni? Traktorral kocsikáztak? Amúgy a helyedben lehet, hogy kidobnám mint macskát.
2011. dec. 4. 15:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Mert valami néni kertjébe befaroltak, és az öreglány hepajkodott jogosan ők meg győzködték hogy ne jelentse fel.
2011. dec. 4. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!