Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy éreznétek magatokat ebben a helyzetben?
Nagyon szeretem a vőlegényem, sőt, imádom. Nem adnám oda senkinek semmi pénzért. DE!
Van egy srác akivel a mostani párom előtt voltam, nem volt a barátom, csak egy párszor lefeküdtünk, mert vonzottuk egymást. Nem voltunk szerelmesek meg ilyesmi.
A múlthéten elhatároztuk, hogy találkozunk, de csak mint barátok, mert 3 éve nem láttuk egymást és megosztjuk élményeinek.
Ebből a beszélgetésből flörtölés lett és aztán hatalmasat szeretkeztünk.
Az van, hogy most is imádom a párom. Úgy veszem ezt az egész "megcsalást" mintha nem történt semmi, mert nem érzek iránta semmit, a srác iránt akivel voltam.
Sőt, jobban húzódok a páromhoz, mert rájöttem, hogy nála jobb nincs.
Mit szóltok ehhez?
Lécci az idióta kommentektől óvjatok. Köszi
"Lécci az idióta kommentektől óvjatok. Köszi"
Oké, akkor no comment!
Erre nincs mit mondani. :( Nincs mentség arra, amit tettél. Teljesen normális lenne szegény vőlegényed részéről, hogy szakít veled, mikor ezt megtudja.
Szégyelld magad.
Nincs jó véleményem. Ha nyitott kapcsolatban lennétek, akkor nyilván rendben van, de gondolom, nem ez áll fent.
Így meg elítélem. Bocsi. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!