Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogy éreznétek magatokat egy ilyen helyzetben? Örülnétek neki vagy inkább csak hülyén néznétek rám?
van egy lány akivel nem járok de tetszik csak azt nem tudom hogy én tetszem e neki.(70% hogy igen :) )
Ti mit szólnátok ahoz hogy mondjuk elhívnám sétálni stb. suli után és valami csöndes helyen leülnénk és én meg elővenném a gitáromat hogy "írtam neked egy számot". :D
És ott elkezdeném játszani.(énekelni szerintem nem tudok ezért azt én kihagynám :D)
Ilyenkor hülyének néznétek vagy mi?
Szerintetek csináljam meg vagy nem érnék el vele sokat és még hülyén is nézne rám?
17/F
légyszi kor is írjatok.
(picit hülyén fogalmaztam de most nem tudom jobban leírni)
Én azért egy-két randit várnék...
Ha nekem első alkalommal vki nekiállna gitározni nagyon furán érezném magam. Persze más lenne, ha nem az utcán lennénk, hanem mondjuk elmennénk a másikhoz.
De egyébként az ötlet tényleg zseniális :)
szupper ötlet
én biztos örülnék
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!