Édesanyák, ti kevésbé örülnétek az ajándéknak az alábbi helyzetben?
22/L vagyok, és anyukám egyedül nevel/nevelt minket a nővéremmel, bár ez lényegtelen.
A lényeg, hogy jöv. hét hétfőn lesz 50 éves anyukám, és már pár hete dolgozom egy fotóalbumon, mert egy sem volt még, szanaszét hever a több száz családi fotó, és elhatároztam, hogy a dédiktől kezdve a máig csinálok egy albumot. Natúr album, én vettem, én válogatok, nővérem kreatívabb, ő fogja kidíszíteni, de nem lesz időm végig megcsinálni az albumot, mert a "Mostanában..." rovathoz ki kéne nyomtatnom sok fotót a gépről, és nem tudom el tudom e intézni...
Ha félig készen kapnátok egy ilyen albumot a születésnapotokon, az rosszul esne? Mert nekem egy kicsit olyan lenne, hát nem is igazán készültek rá, nem volt idejük... Vagy csak én gondolom ezt?
Szia!
Szerintem így is örülne neki, de ne add fel, szerintem simán kész lesz jövő hétfőig. Dm van a közeletekben? Mert 3 napos határidővel vállalják a kidolgozást. Ma kiválogatod, feltöltöd neten keresztül, és péntekre 80-90%, hogy meglesznek. Nekünk volt, h 2 nap alatt elkészült 300 kép. 9*12-es méretben 39 Ft/db, 100 db-tól 29 Ft darabja. Itt a link:
Biztos örülni fog anyukád akkor is, ha nem sikerül befejezned.
Esetleg odaírhatod a végére, hogy "folytatás következik..."
Köszönöm a válaszokat!!!
Igen ilyen 1 óra alatt kész helyet még találnom kell, talán kész lesz, de nem vagyok biztos benne... DM van a közelünkbe megpróbálom majd ezt a linket.
Ilyen fotó automatáról még nem is hallottam. Esetleg nem tudnátok mondani egy ilyen gyors fotó kidolgozó helyet/boltot konkrétan Hűvösvölgy-Moszkva-tér-Nyugati(Westend) útvonalon? Ebben az időben elég húzos lenne végig koslatnom a körúton, mert biztos van, csak nem tudom hol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!