16 17-évesek örülnétek kistesónak? Valaki van ilyen helyzetben?
A szüleim 9-éve el vannak válva.Anyum Németországban él,férjével és két fél kistestvéremmel.Én pedig apuval,apum is egy éve házasodott,nagyon szeretem a feleségét,a kapcsolatunk is tök jó,néha úgy érzem jobban gondoskodik rólam mint anyum annak idején.Szóval ők is lassan terveznék a kicsit,és én..hát örülök ha ők akarják,velük együtt fogok boldog lenni.Szeptembertől kezdem a középsulit,és 2oo.km-re leszek otthonról,havonta egyszer max kétszer otthon.
Alig tudnék a picivel lenni,most épp anyumnál vagyok,holnap indulok haza,és már érzem hogy mennyire pocsék napom lesz holnap,hiába látom meg a barátaimat meg minden,mindig egyiktől el kell szaakadjak,és ez már 9 éve,minden évben nehezebb és nehezebb.Azután ha pedig otthon is kapok kistesót megint ez lesz a sorsom...?Alig látom majd,mintha egy testvérem se lenne majd.Ettől rosszab nincs.Ti,mit gondoltok? :\
Lola,14
Miért nem idejársz suliba ?
Amúgy én kiakadnék egy kisgyerektől, nem igazán szeretem őket.
Én 15 vagyok nemsokára egy új kistesóval a hátamon.
'alig várom'..
Megint végig játszhatjuk,hogy minden este bömböl azt,hogy bemászik a szobámba és mindent szétszed és sorolhatnám még.
Ne értsetek félre szeretem a tesóimat a bátyámmal együtt,de kicsit már sok belőlük.
Én vagyok 15 bátyám 16 és van 2 kistesónk és most születik a 3. kicsit már sok..
Áhh.. irigylem néha az egykéket,bátyámat még meghagynám de a piciket háát may úgy,hogy ne kelljen éjjel-nappal rájuk figyelmen,úgy igen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!