Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már megint sikerült hülyét csinálnom magamból a barátom előtt, az idióta komplexusaim miatt. Mit csinaljak?
"és most bejelölte a lány egy közösségi oldalon, én meg nem tudom hogy miért, kiakadtam, hogy akkor most mi van."
Ez azért van, mert ismeri.
Nők...
Hogyan tudnál ezen változtatni?Önmérséklettel,vegyél ilyenkor nagy levegőt!Mi köze ehhez a te exednek?Neked nagy zűr van a fejedben..Azt sem hiszem,hogy te szerelmes vagy.Ezeket a dolgokat(ex+érzelmek) tisztázd le magadban,aztán a korrektség kedvéért a barátoddal is!
Szerintem nincs lezárva a kapcsolat az exeddel,legalábbis ami téged illet-ez húzódhat meg a háttérben.
dehogy üres :D nagyon jól megvagyunk.. csak én ugy érzem h sose leszek senkinek se elég :S és depresszios leszek 2-3 kg plussztól is, pedig hastancolok, tehat karban tartom a testem.. ha lesz penzem, akkor aerobicozni is elkezdej majd, csak most tanulni kell, mert rohangalok intezni sok mindent, meg kozben sokat kell olvasni is.. de gyalog jarok haza mindig az egyetemrol..
az exemmel a kapcs. le van zárva, csak a rossz érzések megmaradtak.. tehát ez a " mi lesz, ha ő is ezt fogja csinalni, mint ő? " meg az h mi is ugy jöttünk össze, h én bejelöltem.. ő meg emlékezett rám a bulibol, és igy szépen lassan.. és amikor ezt elmondtam neki, akkor igy leesett neki h én mire gondolhattam esetleg, de mondta h ennek semmi értelme, nem kell neki az a csaj, főleg h én jobb is vok..
"már arra is gondoltam, h inkabb elkurvulok"
Nincs is miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!