Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Mit vegyek Neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Mit vegyek Neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elég nehéz helyzetben vagyok. Van, vagyis volt egy nagyon jó fiú barátom, mondhatom, hogy felért egy legjobb barátnővel.Már ismerem 3 éve, és most úgy alakult, hogy összejöttünk. Ez a dolog kb. 2 hónapja tart, és nem tudom, hogy mit vehetnék Neki karácsonyra. Nem akartam túl komolyat, nehogy azt higgye, h már telesen az övé vok, és halálosan szerelmes vok, stb... Ezért gondoltam egy parfümre.De most megtudtam, hogy Ő gyűrűt szeretne venni Nekem! Most mit csináljak? Gondoltam rá, hogy csináltatok egy karkötőt, és belegravíroztatok vmit... az nem túl komoly? Parfümöt meg megkapná névnapára, az is dec.ben lesz. De akkor mit adok a szülinapjára? Mert az meg januárban lesz... Hát ez annyira bonyolult, hogy már most beleőrülök.... :D

Lehet h kriminálisnak tűnök, de örömet akarok szerezni Neki, és hát "beégni" sem szeretnék előtte. Tudom,h nem a pénzről szól a dolog, mielőtt bárki arra gondolna.

Köszi előre is a válaszokat! :)

Üdv.

2011. dec. 3. 22:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Bocs h nem a kérdésre válaszolok de lenne egy kérdésem:amikor megismerted akkor bejött neked mint férki vagy csak később?
2011. dec. 3. 23:03
 2/5 IQ Ninja ***** válasza:
Én speciel karácsonyra (fiú vagyok) a páromnak egy gyufakockát fogok készíteni. Olcsón összehozhatós, és szerintem mutatós kis dolog, és én személy szerint többre értékelem a saját kezűleg készített dolgokat.:)
2011. dec. 3. 23:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát azt mindig is láttam h jó megjelenésű, figyeltem rá, a kis részletekre, tetszett is, jóképű srác. :) Csak Nekem akkor volt egy elég komoly kapcsolatom, és nem úgy tekintettem rá,mint pasira. Hanem mint barátra. Azóta ez meg vhogy átalakult, de azt Én se értem,h miért... :)
2011. dec. 3. 23:07
 4/5 A kérdező kommentje:

IQ Ninja

Ez aranyos dolog, meg jó ötlet. :) Csak ha Ő gyűrűt vesz Nekem, akkor Én nem adhatok Neki ilyet, érted...

De azért köszi! :)

2011. dec. 3. 23:09
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem névnapjára elég neki egy csoki : ) karácsonyra megveszed neki a parfümöt az tökéletes ajándék gondolom ismered már hogy milyet szeret :) születésnapjára szerintem vegyél neki valami plüss figurát esetleg boxert :D bár nem tudom hogy a kapcsolatotokba nem lenne ez fura :D én igy csinálnám:)
2011. dec. 3. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!