Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el egy tinilányna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el egy tinilánynak, hogy nekem szex nélkül is tökéletes lenne, ha ő még nem kész?

Figyelt kérdés

Hello!

Egy 24 éves srác vagyok és van egy 14 éves lány, aki nagyon tetszik, pontosabban inkább TELJESEN belecsavarodtam. Sajnos nem nagyon enged közel magához, pedig próbálkozom, kértem már, hogy találkozzunk, de nem akar, többször lemondta már valami ürüggyel, hogy nem ér rá (ami persze lehet, hogy nem csak ürügy volt, ezt nem tudom). Alapjában véve jól megértjük egymást, de érzek egy falat köztünk, amit én valamiért nem tudok áttörni, például fizikai kontaktust (simogatás, ölelés) félek vele kezdeményezni. Egyszer-kétszer kedvességből megsimogattam, ekkor védekezően leszólt, hogy "nem vagyok kiskutya, hogy simogass", utána bocsánatot kért majd mondta, hogy csak viccelt. Úgy érzem, sőt, számomra szinte egyértelmű volt, hogy megijedt tőlem. Azt gyanítom, hogy a lány talán "túl kanosnak" ítél meg és azt gondolja, hogy egy ennyi idős srácnál már elengedhetetlen a csók és a szex. Ez egyáltalán nem így van, nálam legalábbis. Én a kisugárzását, az életvidámságát és a személyiségét szeretem nagyon és biztos vagyok benne, hogy szex nélkül is működne a dolog. Hogy adjam ezt a tudomására, ha ilyen témákról még egyáltalán nem beszéltünk?

Szeretném ha reálisan ítélne meg és nem félne tőlem. Arról nincs semmi infóm, hogy én bejövök-e neki, persze csak remélni tudom, talán egy kicsit :)

Köszi előre is a válaszokat

Negatív, elutasító, jellemtelen és troll kommenteket nem kérek, köszönöm. Megoldást keresek.

2011. dec. 6. 23:33
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
87%

Ezt most teljesen komolyan gondolom:

Szerintem ha összejöttök, akkor az egy idő után biztos, hogy az osztálytársai tudtára jut, márpedig a mai 14 évesek olyan szinten hülyék, hogy az leírhatatlan - tisztelet a kivételnek - és vagy menőnek fogják tartani emiatt, vagy piszkálni fogják, de lényeg a lényeg, előbb vagy utóbb ez a kapcsolatotok rovására megy majd.

2011. dec. 6. 23:44
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

# 6/11

gyökér..velem megtették ezt ,mert túl fiatal vagyok..tudod mennyire fájdalmas volt?

Egyébként szerintem valahogy finoman tereld valami ilyesmire a témát, és akkor burkoltan mondd meg,hogy te tudnál rá várni!:)

2011. dec. 7. 00:07
 13/34 anonim ***** válasza:
44%

"Negatív, elutasító, jellemtelen és troll kommenteket nem kérek, köszönöm."

Figyelembe veszem a kérésedet, hullakomoly a véleményem, lehet hogy még segit is neked.

[link]

200. §

Megrontás

201. § (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel közösül, valamint az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét meg nem haladott személlyel fajtalankodik, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személyt arra törekszik rábírni, hogy vele közösüljön vagy fajtalankodjék, bűntettet követ el és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Csak azért linkeltem, hogyha mégsem a személyisége vonzana

Én 1 éve együttélek a 10 évvel fiatalabb barátnömmel, szeretjük egymást, minden tuti, az intim részéröl inkább nem beszélek :) , de sok esetben érezhetö a korkülönbség, életfelfogásban, baráti körben, a dolgok fontossági sorrandjében, a szórakozási szokásainkban.

Ebböl kiindulva szerintem köztetek halálra van itélve minden "plátói" kapcsolat. Lehet hogy te rajongsz érte, bár ez teljesen "normi"-nak nem nevezhetö gondolkodásra utal , de egy átlag tinilány fiuszámba se vesz egy 24 éves "öregembert" .

35/F

2011. dec. 7. 00:09
 14/34 A kérdező kommentje:

Milyen kár, hogy te csak az utolsó sort voltál hajlandó komolyan venni, és még a kérdést sem olvastad el, ugyanis pont arról szól az egész topik, hogy nekem szex nélkül is megfelelne, de nem gond.

Most biztos okosnak érzed magad, hogy be tudtál ide guglizni egy törvényrészletet. Mellesleg onnan sem stimmel a dolog, hogy - amint eme gyöngyszem is igazolja - beleegyezési korhatár még mindig 14 év Magyarországon, továbbá úgy emlékszem, nem az volt a kérdésem, "hogyan fajtalankodjak vele".

Azt azért köszönöm, hogy nem egy-két bunkó minősítéssel intéztél el, de a hozzászólásoddal sajnos nem tudok mit kezdeni.

2011. dec. 7. 01:11
 15/34 anonim ***** válasza:

Nem intéztelek el "1-2 bunkó megjegyzéssel" , ahogy mondtad.

Komolyan, és piskálás nélkül irtam amit irtam, tényleg valami gond van veled, ha beleszeretsz egy 14 éves lányba.

Legenyhébb esetben visszautasitanak a korosztályodban, és abban bizol, hogy ö majd nem fog, de ne felejtsd el, hogy a tinik még máshogy müködnek ien téren, mint az idösebbek, kialakulóban van az egyéniségük , az idösebb barát(!) figyelme bejön, lehet hogy kedvel, szeret veled lógni, és még büszke is rá, hogy egy ien komoly ember figyelme rá irányul, azonban ettöl függetlenül a "nagytestvér" kategóriában vagy, és a lány lesz legjobban meglepödve, és megbotránykozva, ha elmondod neki hogy te mit érzel.

A teljes link ott van a törvényrészlet felett, megnézheted, ha a szülök, vagy bárki nem nézi jó szemmel, és feljelent, akk megáll a megrontás, akár beleegyezett, akár nem.

2011. dec. 7. 01:24
 16/34 anonim ***** válasza:
71%

Egyetlen dolgot tehetsz: semmit!

Éveken keresztül úgysem történhet közöttetek semmi. Nem hívhatod el sehova, mert ha a szülei megtudják, hogy egy 10 évvel idősebbel kavar, akkor az a minimum, hogy megkérik távozz a látómezőből.

Ha ez mégis működne, akkor szintén a korkülönbség miatt tőled jobban féltenék a lányukat, mint a kortársaitól. Tehát úgy minimum 4 évet kellene várnotok. Ha a lány kibírja várni. 4 év az ő korában már elképzelhetetlenül hosszú kapcsolatnak számít.

Csak arra tudok tippelni, hogy még szűz vagy. Különben írnál olyat, hogy kibírnád várni.

A személyisége még nagyon sokat fog változni.

Ha valamelyik haverodnak a húga, akkor barátkozz vele nyugodtan, de közben csajozzál. Ha 4 év múlva is érdekel és ő is kedvel, akkor hajrá!

2011. dec. 7. 01:50
 17/34 anonim ***** válasza:
6%
a pokolra jutsz... a pokolra jutsz és megdöglesz
2011. dec. 7. 02:23
 18/34 anonim ***** válasza:
Mond meg neki, hogy mit érzel és hogy hajlandó vagy várni rá 4 évet úgy, hogy nem szólsz hozzá egy büdös szót sem. Ha addig nem pasizik be valami taknyossal és téged választ, akkor már teljesen normális módon összejöhetsz vele. A kisugárzása meg sokat változhat és fog is valószínűleg..
2011. dec. 7. 02:29
 19/34 anonim ***** válasza:
69%
4évet minimum? mai lányok nem 18 évesen..
2011. dec. 7. 04:08
 20/34 anonim ***** válasza:
Aha szóval értelmes választ nem kérsz,csak olyat aki támogatja a hülyeségedben,csak megjegyzem beteg vagy,hogy egy 14 éves kislányt ,Te nőnek tekintesz, minden gyereket óvjon tőled az ég! Tudod mi a megoldás,vársz rá 4 évet,addig hozzá ne nyúlj az apja helyében már jól megvertelek volna.Tudod az a megoldás,ha elfelejted és keresel a korosztályodban,mert ez egyátalán nem normális!
2011. dec. 7. 08:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!